Centru media

    

Campania Alpha Bank Romania - Impreuna pentru sanatate

13 mai 2020

Alpha Bank Romania doteaza Spitalul Universitar de Urgenta Elias si Spitalul Clinic Colentina cu echipament medical

Alpha Bank Romania doteaza Spitalul Universitar de Urgenta „Elias” si Spitalul Clinic Colentina cu echipament medical

Alpha Bank Romania, recunoscand importanta solidaritatii in acest moment critic, ofera suport celor care lupta in prima linie, dotand Spitalul Universitar de Urgență „Elias” și Spitalul Clinic „Colentina” cu echipament medical destinat diagnosticarii si tratamentului Covid-19.

Prin campania „Impreuna pentru sanatate”, Alpha Bank Romania a oferit Spitalului Clinic „Colentina” echipament medical de ultima generatie pentru diagnosticul cazurilor Covid-19 si a suplimentat dotarile sectiei ATI a Spitalului Universitar de Urgenta „Elias” cu paturi complet echipate, monitoare si alte materiale de asistenta tehnica.

Presedintele executiv al Alpha Bank Romania si director general al retelei internationale a Bancii, domnul Sergiu Oprescu a declarat: “Ne aflam in mijlocul unei noi crize, de data aceasta globala, care afecteaza pe toata lumea si care solicita contributia tuturor.  Impreuna, cuvantul simbol al Alpha Bank Romania, are astazi o incarcatura dubla, de solidaritate si de coeziune, nu numai la nivelul nostru ca institutie, ci chiar la nivelul societatii. Suntem alaturi de cei din prima linie, de cei din sistemul medical si ne exprimam recunostinta fata de eforturile pe care acestia le fac. Doar impreuna vom reusi sa depasim aceasta perioada si am toata convingerea ca vom iesi mai buni si mai uniti din aceasta incercare”.

Alpha Bank Romania multumeste partenerilor sai care au depus toate eforturile si au reusit, intr-un timp foarte scurt, sa furnizeze echipamentul medical atat de necesar.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele