Centru media

    

Alpha Bank sustine antreprenorii locali si se alatura programului IMM Invest sustinut de Guvernul Romaniei

29 aprilie 2020

Alpha Bank sustine antreprenorii locali prin programul IMM Invest sustinut de Guvernul Romaniei

“Suntem in permanenta conectati cu clientii nostri si cunoastem dificultatile cu care se confrunta in aceasta perioada. Pandemia de COVID-19 are un impact extrem de puternic asupra afacerilor mici si mijlocii, iar acestea trebuie sa fie sustinute si ajutate sa-si continue activitatea. Programul IMM Invest vine in sustinerea mediului antreprenorial si ne bucuram sa participam la acest efort colectiv. Repornirea economiei romanesti se va face si cu ajutorul IMM-urilor, iar noi suntem implicati in atingerea acestui scop”, a declarat Dragos Draghici, Director in cadrul Directiei IMM a Alpha Bank Romania.

IMM-urile din România care doresc sa aplice pentru finantari acordate în cadrul Programului IMM Invest trebuie să se înscrie online in prealabil pe site-ul www.imminvest.ro urmand pasii indicati de initiatorii programului.

Mai multe informații pot fi gasite si pe site-ul Alpha Bank la sectiunea dedicata programului IMM Invest. Colegii nostri vor fi in stransa legatura cu toti clientii care aplica pentru a le oferi tot suportul de care au nevoie in aceasta perioada.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele