Centru media

    

NETOPIA Payments lanseaza în parteneriat cu Alpha Bank Romania un serviciu de transfer instant al banilor pe card

25 noiembrie 2019

NETOPIA Payments si Alpha Bank Romania lanseaza un serviciu de transfer instant al banilor pe card

Bucuresti, 25 noiembrie 2019 – NETOPIA Payments, cel mai mare procesator de plati electronice din Romania, in parteneriat cu Alpha Bank Romania, anunta lansarea unui nou serviciu de transfer instant de bani si ofera Viva Credit posibilitatea de a trimite credite direct pe cardul bancar.

Viva Credit este primul comerciant care utilizeaza aceasta optiune de transfer de la NETOPIA Payments, pentru a oferi credite instant clientilor sai. Semnarea acordului pentru credit se desfasoara online, prin completarea unui formular de catre client, iar întregul proces de finantare este automatizat. Verificarile se realizeaza printr-un API, iar banii sunt trimisi instant pe cardul clientului. Serviciul de transfer de bani rapid al unei finantari în cardul indicat de client, este dezvoltat de catre NETOPIA Payments, si implementat în parteneriat cu Alpha Bank Romania, utilizand solutiile Mastercard Send si VISA Direct.  

Potrivit NETOPIA, serviciul este functional pentru orice industrie si poate fi folosit inclusiv pentru restituirea automata a contravalorii produselor catre clientii magazinelor online, în cazul retururilor, direct pe cardul salvat în contul înregistrat pe site-ul comerciantului.

„Ne dorim sa aducem întotdeauna servicii inovatoare atat pentru partenerii nostri, cat si pentru clientii acestora, care sa solutioneze eficient nevoile lor. Prin noua optiune de trimitere instant a banilor pentru clientii Viva Credit, dezvoltata împreuna cu Alpha Bank Romania, oferim un proces simplu, rapid si automatizat prin care acestia pot accesa rapid credite direct pe cardul bancar oricand au nevoie. Ne propunem ca aceasta solutie sa fie adoptata de cat mai multi dintre partenerii nostri, prin care vor putea inclusiv sa restituie instant clientilor contravaloarea produselor în cazul retururilor”, declara Antonio Eram, CEO & Founder NETOPIA Payments.   

 „În urma cu 9 ani am acordat primul credit online si am deschis o piata noua în Romania. Am continuat sa inovam si sa setam noi standarde care, ulterior, au fost adoptate de întreaga industrie de creditare online din tara noastra. Facem tot ce este necesar pentru a-i face viata mai usoara clientului nostru. Într-o lume tot mai dinamica, oamenii au nevoie de bani cat mai rapid, iar parteneriatul cu Netopia si Alpha Bank ne permite sa transferam instant sumele de bani solicitate de acestia, direct pe card, indiferent de ora sau ziua din saptamana” declara Ionut Stan, Director Viva Credit IFN SA.

„Posibilitatea de a transfera instant fondurile catre beneficiar începe sa devina o asteptare standard a clientilor din Romania. Alpha Bank Romania sustine disponibilitatea acestor servicii în diferite scenarii de utilizare din retail, asigurari si chiar pentru alte institutii financiare. Prin lansarea acestui serviciu inovator în parteneriat cu Netopia am eficientizat experienta de plata Viva Credit printr-un proces automatizat, rapid si cu o valoarea adaugata semnificativa pentru client”  a declarat Cristian Dragos, Vice-Presedinte Executiv Retail în cadrul Alpha Bank Romania SA.

Despre NETOPIA Payments

NETOPIA Payments este cel mai mare procesator de plati electronice de pe piata locala, companie 100% romaneasca, bazata pe inovatie de top si tehnologie de ultima generatie. În prezent, peste 8.000 de comercianti folosesc serviciile si solutiile NETOPIA: plati mobile, tranzactii online cu carduri bancare, Bitcoin sau prin SMS. 

Despre Viva Credit

Prezenta pe piata din Romania din anul 2011, Viva Credit IFN este prima companie din Romania specializata în credite pana la salariu - împrumuturi rapide, oferite exclusiv online.

Misiunea Viva Credit® este sa le ofere clientilor sai solutii rapide si convenabile pentru finantarea nevoilor urgente.

În prezent, compania si-a extins serviciile financiare si în alte tari, precum Cehia si Spania.

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania, membra a Alpha Bank Group, este o institutie financiara de top, cu o istorie de peste 25 de ani în Romania. Banca ofera o gama diversa si moderna de servicii si produse, atat pentru segmentul de piata dedicat persoanelor fizice, cat si pentru sectorul IMM si corporate. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.alphabank.ro.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele