Centru media

    

Noi membri in Consiliul de Administratie al Alpha Bank Romania

11 septembrie 2019

Consiliul de Administratie al Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania anunta numirea in Consiliul de Administratie a doamnei Sorana Baciu si a doamnei Mariana Antoniou.

Doamna Sorana Baciu este consultant international in management, cu experienta de peste 20 de ani in elaborarea strategiilor si finantarea afacerilor, precum si in managementul unor companii internationale si locale.

Doamna Mariana Antoniou are o experienta extinsa in contabilitate si taxe. Ea s-a alaturat Alpha Bank in anul 1987, iar in 2013 a fost numita senior manager al Diviziei de contabilitate si taxe.

Domnul Christos Giampanas, Presedintele Consiliului de Administratie al Alpha Bank Romania a declarat: “Doresc sa le urez bun venit in Consiliul de Administratie al Alpha Bank Romania doamnei Sorana Baciu si doamnei Mariana Antoniou. Sunt convins ca experienta si expertiza dumnealor vor consolida structura Consiliului si vor imbunatati guvernanta noastra corporativa.“

Bio Sorana Baciu

Doamna Sorana Baciu a construit o cariera internationala in sectorul bancilor comerciale si de investitii si de asemenea in industria de petrol si gaze. A activat in functii de management executiv, cât si non-executiv, ca membru in consilii de administratie. Este activa in câteva ONG-uri care promoveaza buna guvernanta corporativa si diversitatea in leadership si este presedinte al Asociatiei Administratorilor Independenti din România. Doamna Baciu a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, având un Master in Relatii Economice Internationale, precum si Universitatea McGill din Montreal, Canada, unde a obtinut un Master in Managementul Politicilor Economice.

Bio Mariana Antoniou

Dna Mariana Antoniou s-a alaturat Alpha Bank in anul 1987. In anul 2013 a fost numita senior manager al Diviziei contabilitate si taxe din cadrul bancii. Este membra in consiliile de administratie la mai multe companii din Grup. In anul 2014 s-a alaturat Hellenic Banking Association (HBA) in calitate de sef al Comisiei de contabilitate si reprezinta HBA in cadrul Comitetului de Contabilitate al Federatiei Europene a Bancilor. A studiat administrarea afacerilor si contabilitate la Athens University of Economics and Business si detine un MBA de la Hellenic Management Association. 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele