Centru media

    

Alpha Bank Romania a devenit cel mai nou membru al SME Finance Forum

27 august 2019

Alpha Bank Romania a devenit cel mai nou membru al SME Finance Forum

Alpha Bank Romania a devenit cel mai nou membru al SME Finance Forum, o retea globala de companii din zona financiara si tehnologica creata pentru a impulsiona inovarea si pentru a promova creșterea IMM-urilor.

“Ne extindem oferta pentru IMM-uri prin dezvoltarea de noi produse, servicii si tehnologii, folosind cele mai recente bune practici pentru a ne consolida avantajul competitiv local si credem ca SME FINANCE FORUM este o retea excelenta care reuneste stakeholderii nostri cheie. “ a declarat Dragos Radu Draghici, Director Directia IMM.

Matthew Gamser, CEO SME FINANCE FORUM a adaugat: “200 de milioane de companii din intreaga lume au nevoie de finantare pentru a investi, creste si crea noi locuri de munca. Suntem mandri ca Alpha Bank Romania se alatura retelei noastre de peste 150 de membri care lucreaza pentru a extinde accesul la finantare pentru intreprinderile mici si mijlocii ".

SME FINANCE FORUM a fost infiintat în 2012 de Parteneriatul global pentru incluziunea financiară G20 (GPFI), ca centru de cunoastere a datelor, cercetare si bune practici în promovarea finantarii IMM-urilor.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele