Centru media

    

Cardurile UnionPay sunt acceptate la ATM-urile Alpha Bank Romania

23 mai 2019

Cardurile UnionPay sunt acceptate la ATM-urile Alpha Bank Romania

Alpha Bank este prima banca din Romania ce accepta cardurile UnionPay in reteaua proprie de terminale ATM.

Alpha Bank Romania a semnat un acord de parteneriat cu UnionPay International, unul dintre cei mai mari emitenti de carduri din lume, devenind prima banca din Romania care accepta cardurile UnionPay in reteaua nationala de terminale ATM.

Romania a devenit in ultimii ani o destinatie de interes pentru intreprinzatorii si turistii chinezi, iar acest nou parteneriat va facilita tranzactiile financiare si va aduce multiple beneficii posesorilor de carduri UnionPay.  

“Suntem onorati sa lansam acest parteneriat cu UnionPay in Romania. Toti posesorii de carduri UnionPay vor avea de acum inainte posibilitatea de a efectua tranzactii sigure si convenabile prin reteaua de ATM-uri Alpha Bank Romania si in scurt timp prin reteaua de terminale POS din toata tara” a declarat Cristian Dragos, Vicepresedinte Executiv Retail Alpha Bank Romania.

Wei Zhihong, directorul filialei europene UnionPay International, a adaugat: "Parteneriatul anuntat  astazi reprezinta inca un pas inainte in procesul nostru de expansiune globala. Nu exista nicio indoiala ca Romania a devenit o piata importanta pentru afacerile si turistii chinezi, iar parteneriatul cu Alpha Bank Romania va aduce beneficii posesorilor de carduri UnionPay si va facilita  tranzactiile financiare".

Cu peste 7 miliarde de carduri emise in toata lumea, UnionPay este organizatia cu cea mai mare baza de carduri din lume. Reteaua sa globala s-a extins in 174 de tari si regiuni, acoperind 52 de milioane de comercianti si peste 2,6 milioane de ATM-uri in intreaga lume.

Bucuresti, 23 mai 2019

Ultimele stiri

Vezi toate articolele