Centru media

    

Invest in Romania - a opta editie

11 iulie 2018

Invest in Romania

Alpha Bank Romania a participat la cea de-a opta editie a “Invest in Romania”, organizata de CNIPMMR pe 5 Iulie, la Satu Mare. Gandita ca un pod de comunicare si facilitare a investitiilor si parteneriatelor, intalnirea care a avut loc la Satu Mare, a fost o ocazie benefica interactionarii cu mediul de afaceri si intensificarii cooperarii intre parteneri externi si locali.

Avand o echipa dedicata pentru sectorul IMM, Alpha Bank Romania a venit in sprijinul participantilor cu un produs cu conditii speciale dedicate importatorilor si exportatorilor. Prin intermediul ABR, companiile care activeaza pe aceasta nisa au sustinere completa de acasa pentru afacerile din strainatate.

Discutiile one 2 one au permis echipei sa prezinte in detaliu celor interesati beneficiile si facilitatile puse la dispozitie in cadrul campaniei Alpha IMM Import Export. Reducere la comisioanele operationale de 50% pentru platile in RON efectuate prin serviciul Online Banking, dar si serviciul Alpha Custom gratuit si printre alte facilitati, cursuri valutare avantajoase sau depozite cu o dobanda atractiva, fac Alpha IMM Import Export, un produs ideal pentru cei care vor sa maximizeze profitul, minimizand costurile.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele