Centru media

    

Programul ALPHA SHOP premiat in cadrul Forumului Anual Visa Romania

03 aprilie 2018

Alpha Shop programul de recompensare a clientilor Alpha Bank

Campania de promovare a programului ALPHA SHOP a primit premiul “Best Card Communication Campaign” cadrul Forumului Anual Visa Romania ce a avut loc in data de 29 Martie.

Lansat in octombrie 2016, Alpha Shop este cel mai inovator program de recompensare a clientilor Alpha Bank Romania care aleg sa plateasca cumparaturile folosind cardurile emise de banca si inrolate in programul Alpha Shop. La plata cu cardul, in functie de valoarea cumparaturilor efectuate si de tipul cardului utilizat, clientul primeste un numar de puncte care se acumuleaza si care in functie de preferinta clientului, pot fi utilizate fie cu cardul de cumparaturi, fie cu cardul de debit pentru a fi transformate in cadouri la urmatoarele cumparaturi in reteaua de parteneri Alpha Shop. Aceste cadouri constau in produse si servicii gratuite sau in discounturi semnificative aplicate in locatiile partenere Alpha Shop. 

Reteaua de comercianti parteneri ai programului Alpha Shop include aproximativ 67 de retaileri cu 508 de locatii care activeaza pe segmente diferite si 99 de oferte active de rascumparare – de la carti, cosmetice si parfumerie sau articole de imbracaminte la articole sportive si mobilier sau electronice si electrocasnice.

Premiul a fost ridicat de Dna Irina Oprescu, Director Coordonator, Unitatea Carduri si Dna Daniela Udrea, Director, Directia Emitere Carduri. 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele