Centru media

    

Alpha Bank lanseaza Alphacard Visa Electron si Alphacard Visa Classic

19 iulie 2001

Alpha Bank Romania a lansat de curand cardurile Alpha Visa Electron si Alpha Visa Classic. Acestea sunt primele carduri emise de Alpha Bank Romania, lansarea celor doua carduri Visa fiind precedata de aranjamentele facute cu Alpha Bank Group si cu Visa International. 

Alpha Bank Romania ofera un pachet promotional foarte atractiv pentru aceste carduri:

· zero comision de emitere;

· zero taxe de administrare timp de un an de zile;

· zero taxe pentru cardurile suplimentare, conectate la acelasi cont, emise pentru membri familiei.


Ambele tipuri de card vor fi disponibile la toate sucursalele bancii din Arad, Baia Mare, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Sibiu si Timisoara incepand cu luna iulie. Procedura de obtinere a oricaruia dintre ele, Alphacard Visa Electron sau Alphacard Visa Classic, este foarte simpla si se realizeaza prin completarea unui formular specific.


Clientii vor putea sa foloseasca aceste carduri in toate bancomatele din Romania si din strainatate si sa plateasca bunuri si servicii in toate locurile care afiseaza siglele Visa si Visa Electron.


"Suntem bucurosi ca putem oferi aceste carduri persoanelor fizice sau companiilor care opereaza in Romania. Parte a strategiei noastre de dezvoltare a sectorului de retail, cele doua carduri au cateva avantaje care le vor clasa in curand printre cele mai bune produse de gen de pe piata romaneasca: noi oferim un comision mic la retragerea de numerar, de 0,3%, indiferent de bancomatul folosit; Alphacard Visa Classic are doua conturi atasate, unul in lei si celalalt in Euro/dolari, permitand astfel detinatorului sa-l foloseasca oriunde in lume. Alphacard Visa Electron va deveni cel mai potrivit instrument de plata pentru salarii, angajatii nefiind nevoiti sa stea la coada la ghiseele companiei lor pentru a-si ridica salariile", explica Eleftherios Ioannou, Presedinte si CEO al Alpha Bank Romania.


Taxa de retragere numerar de 0.3% este valabila atat la bancomatele Alpha Bank cat si la celelalte automate din Romania. Astfel, detinatorii de carduri vor putea sa foloseasca cel mai apropiat bancomat fara a plati taxe in plus.


Alphacard Visa Electron, card de debit in lei, poate fi utilizat la peste 750 de ATM-uri Visa, la peste 6900 de locatii din Romania si la oricare dintre cele 22 de milioane de locatii Visa de peste tot din lume. Alimentarea contului de card se poate face prin depuneri de numerar sau prin transfer bancar la oricare dintre sucursalele bancii. In cazul in care posesorului cardului Alphacard Visa Electron este angajat al unei companii care a incheiat o conventie de plata a salariului in cont cu Alpha Bank, acesta poate beneficia atat de intreg salariul sau cat si, in plus, de un credit de pana la 70% din salariul net. 

Cel de al doilea card lansat de Alpha Bank este Alphacard Visa Classic, un card de debit care poate fi folosit oriunde este afisat logo-ul Visa, in tara si in strainatate. Alphacard Visa Classic se adreseaza in primul rand companiilor si angajatilor acestora care calatoresc in strainatate in interes de afaceri. Prin intermediul acestui tip de card se poate tine o evidenta riguroasa a cheltuielilor efectuate pe durata deplasarii in strainatate. Cardul ofera in acest sens accesul la doua conturi, unul in lei, si altul in dolari sau Euro, in functie de optiunea utilizatorului. Contul poate fi alimentat prin depuneri de numerar sau prin transfer bancar .

 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele