Centru media

    

Alpha Bank relanseaza piata imobiliara din Romania cu un credit nou pentru locuinte

24 septembrie 2001

Alpha Bank a adus pe piata creditul pentru locuinte Alpha 810 Housing, incepand cu luna septembrie 2001, credit care permite clientilor sa imprumute pana la 50.000 de dolari pe o perioada de 10 ani. Produsul a fost conceput pentru ca o masa cat mai larga de oameni sa poata sa-si construiasca, cumpere sau renoveze casa la care au visat.


Aceia care doresc sa construiasca sau sa cumpere o casa nu au nevoie de alte garantii, decat de o ipoteca pe casa respectiva.

"Stim ca sunt multi romani care platesc chirii impovaratoare pentru locuintele lor. Cu aceeasi suma pe care o platesc pentru chiria lunara, sau chiar mai putin, pot sa aiba acum casa pe care si-au dorit-o atat de mult", spune Presedintele Alpha Bank Romania, Eleftherios Ioannou.

Banca acopera 70% din costul unei case astfel incat clientul nu trebuie sa achite decat 30% in avans.

Cumparati o casa cu doar 150 de dolari pe luna.

Alpha 810 Housing aduce cu sine multe avantaje: produsul este inovativ, deoarece raspunde nevoilor clientilor de o maniera moderna, croita dupa venitul lor; multa lume si-l poate permite, pentru ca sunt eligibili chiar si clientii cu un venit de 250 de dolari pe luna; este o buna investitie, pentru ca ofera cea mai buna valoare pentru banii fiecaruia si economiseste timpul clientilor care nu mai trebuie sa stea la coada la ghiseele bancii, deoarece plata se face direct de pe salariul acestora.


"Faptul ca imprumutam bani pe perioade lungi de timp este dovada vie ca suntem hotarati sa ajutam economia romaneasca prin sustinerea industriei constructiilor, ajutand in acelasi timp oamenii sa-si cumpere propria casa", a conchis Ioannou.


Cele noua sucursale ale Alpha Bank Romania din Arad, Baia Mare, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Sibiu si Timisoara sunt gata sa-si serveasca clientii.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele