Centru media

    

"ALPHA BANK ROMANIA a primit Premiul pentru Recunoasterea Calitatii"

03 octombrie 2001

ALPHA BANK ROMANIA a castigat Premiul pentru Recunoasterea Calitatii pe anul 2000, oferit de compania JP Morgan Chase, dovada a excelentei istorii a sistemului de procesare automata a platilor (Straight Through Processing), se arata intr-o scrisoare oficiala din partea JP Morgan Chase primita de banca. Acest premiu este recunoasterea faptului ca Alpha Bank Romania a efectuat transferuri de fonduri de inalta calitate prin departamentul sau de specialitate.


"Recunoasterea unei operatiuni de calitate reprezinta de fapt afirmarea inaltelor standarde atinse de catre conducerea si echipa care se ocupa de operatiuni. In ultimii cinci ani Chase a acordat Premiul Recunoasterii Calitatii numai acelor institutii si clienti corporatisti care au ajuns la un nivel excelent de transfer al fondurilor. Obiectivul nostru este sa-i evidentiem pe cei mai buni din aceasta categorie si sa mentinem astfel standarde cat mai inalte", se arata in scrisoarea primita de la JP Morgan Chase.


Pana acum au fost premiati mai putin de 1% din baza de clienti ai Chase, care opereaza transferuri de fonduri catre aceasta companie. Alpha Bank Romania este una dintre cele 230 de organizatii de inalta clasa din intreaga lume, un grup de elita care face fata cu succes provocarilor prezentului. "De aceea suntem mandri de munca prestata si de calitatea angajatilor nostri" a declarat Eleftherios Ioannou, Presedintele Alpha Bank Romania. 

 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele