Centru media

    

Alpha Bank inaugureaza noul sediu

29 ianuarie 2002

Alpha Bank a inaugurat azi noul sediul al Grupului din Bucuresti, imobil aflat pe Calea Dorobantilor, precum si noua sucursala a bancii aflata la parterul turnului de sticla. 

Presedintele Alpha Bank Group, domnul Yannis Costopoulos, a taiat panglica inaugurala atat la cladirea de birouri cat si la sucursala bancii urandu-le angajatilor succes si multe realizari. "Sunt increzator si chiar optimist cu privire la viitor. Operatiunile noastre din Romania au crescut, devenind din ce in ce mai solide. Prin aceasta noua initiativa a Alpha Bank demonstram inca o data angajamentul nostru fata de statul roman si fata de dezvoltarea economica a tarii dumneavoastra. Suntem aici pentru a ramane si a face afaceri profitabile. Vom continua sa va impartasim din experienta noastra in afacerile bancare si suntem gata sa sprijinim eforturile Romaniei de a se integra in Piata Unica a Uniunii Europene" a declarat domnul Costopoulos. Vorbind despre planurile strategice ale Alpha Bank Romania, Presedintele bancii, Eleftherios Ioannou, a reafirmat planurile bancii de "a-si pastra un puternic sector corporate si de a dezvolta, in paralel, sectorul de retail in Romania". "Pana la sfarsitul acestui an vom avea cel putin 5 alte sucursale, continuand in acelasi timp sa oferim produse si servicii atractive tuturor clientilor din Romania" a mai a spus Ioannou.

Noul sediu gazduieste banca si companiile afiliate din Romania, Alpha Advisory, Alpha Finance, Alpha Insurance, Alpha Leasing si Danube Fund, tocmai pentru a respecta strategia Grupului elen in ceea ce priveste oferirea unui pachet de servicii integrate clientilor, in spiritul conceptului de "one-stop-banking". De azi inainte sigla albastra de pe cladire, vizibila dinspre Piata Charles de Gaulle, va deveni simbolul profesionalismului serviciilor financiare elene operationale in Romania.


Avand o suprafata de aproximativ 4000 de metri patrati de birouri si spatii de depozitare, amenajate intr-un turn de sticla in centrul Bucurestiului, noul sediu al Alpha Bank este o declaratie de intentii cu privire la planurile bancii pe piata romaneasca, trimitand in acelasi timp un mesaj clar despre forta Grupului si inalta calitate a serviciilor prestate.


Alpha Bank Romania are in prezent 10 sucursale in intreaga tara si planuieste sa mai deschisa alte 5 in acest an in Grand Hotel Marriott, Pitesti, Ploiesti, Portul Constanta si inca una in Bucuresti.


Principalii actionari ai Alpha Bank Romania sunt:

  • Alpha Bank Group - 85%
  • BERD ~ 10%
  • Banca Monte dei Paschi di Siena ~ 5%

Ultimele stiri

Vezi toate articolele