Centru media

    

Alpha Bank inaugureaza sucursala din Grand Hotel Marriott

12 martie 2002

Alpha Bank a inaugurat azi cea de a 12-a sucursala din Romania, pe aleea Grand Avenue, in interiorul Hotelului Grand Marriott, de pe Calea 13 Septembrie, sectorul 5 Bucuresti. 

Presedintele bancii, Eleftherios Ioannou, a taiat panglica inaugurala urandu-le succes angajatilor si invitand oamenii de afaceri si turistii sa beneficieze de serviciile Alpha Bank Romania: "Inaugurarea celei de a 12-a sucursale a Alpha Bank Romania este o invitatie pentru noi sa muncim si mai mult si sa avem mai multe realizari in beneficiul comun al dumneavoastra si al nostru. Dorim sa aducem o serie de schimbari in relatia cu clientii nostri. Prima schimbarea pe care o veti observa e accentul pus pe serviciile integrate si pe faptul ca banca noastra va va tine la curent cu noutatile din Grecia si de pe alte piete europene prospere, astfel incat sa beneficiati de cele mai bune si mai noi produse din domeniul bancar". "Unii dintre dumneavoastra s-ar putea intreba de ce am deschis o banca intr-un hotel? Ei bine, deoarece suntem in compania unor foarte bune servicii hoteliere, oferite de catre una dintre firmele de prestigiu din lume, si pentru ca dorim sa fim cat mai aproape de noii-veniti in Bucuresti. Suntem prezenti aici pentru ca vrem sa sprijinim oamenii de afaceri si turistii in actiunile lor, imediat dupa ce au servit micul dejun. Mai mult chiar, ii asteptam si pe locuitorii Sectorului 5 al Capitalei sa incerce produsele si serviciile bancii. Stim ca sunt cateva mii de companii care desfasoara afaceri in Sectorul 5 si dorim sa-i servim cat mai indeaproape." – a adaugat Ioannou. 


Noua investitie a bancii este un alt pas facut pentru dezvoltarea sectorului de retail al Alpha Bank Romania. Cu o suprafata de aproape 100 metri patrati de spatiu pentru birouri si clienti, situata pe renumita Grand Avenue de la parterul Hotelului Marriott, sucursala bancii se afla in mijlocul afacerilor de succes.

Sucursala va oferi produse si servicii atat din partea bancii cat si ale afiliatelor sale din Romania - Alpha Advisory, Alpha Finance, Alpha Insurance, Alpha Leasing si Danube Fund, respectand astfel precedentele Grupului elen, care au ca scop oferirea serviciilor complexe catre toti clientii, concept definitoriu pentru ideea de "one-stop-banking". Incepand de azi, oamenii de afaceri romani si straini si turistii cazati in acest hotel au posibilitatea de a apela la servicii bancare profesioniste si punctuale, iar in viitor vor beneficia si de servicii de leasing, asigurari si consultanta financiara pentru piata de capital.


Alpha Bank Romania are in prezent 12 sucursale in intreaga tara si va deschide in acest an alte 4 in Ploiesti, portul Constanta, Brasov si Otopeni.

Principalii actionari ai Alpha Bank Romania sunt:

  • Alpha Bank Group - 85%
  • BERD ~ 10%
  • Banca Monte dei Paschi di Siena ~ 5%

Ultimele stiri

Vezi toate articolele