Centru media

    

Alpha Bank Romania premiata la Timisoara

24 ianuarie 2003

Sucursala Alpha Bank Romania din Timisoara a primit, din partea Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara (CCIAT) Premiul II in clasamentul celor mai performante institutii care ofera servicii bancare in judet.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara a organizat de curand prima editie a "Topului membrilor CCIAT" pentru a premia cele mai bune companii din judet, in functie de rezultatele financiare inregistrate in cursul anului 2001.

Acest premiu este o recunoastere a intenselor activitati desfasurate la nivel local de catre echipa ALPHA BANK ROMANIA, care au impus astfel un standard ridicat al servicilor bancare oferite pe piata banateana.

CCIAT a mai acordat o serie de premii unor companii care activeaza in urmatoarele domenii: Agricultura, Industria alimentara, Confectii si textile, Procesarea lemnului, Incaltaminte, Chimie, Echipamente IT, Constructii, Comert, Transport si Servicii.

Pentru mai multe detalii privind produsele si serviciile Alpha Bank Romania va rugam vizitati pagina de web a bancii la www.alphabank.ro.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele