Centru media

    

Prin Alpha Bank Romania puteti primi bani din strainatate

29 august 2003

Romanii aflati la munca sau la studii in strainatate pot trimite acum sume de bani in tara prin intermediul Alpha Bank Romania. Banca a semnat recent un acord cu firma Money Exchange Company din Spania.

Banca a semnat recent un acord cu firma Money Exchange Company din Spania. Prin apelarea la serviciile oferite in comun de cele doua institutii persoanele fizice romane aflate in strainatate sau persoanele fizice nerezidente pot veni in spijinul familiei sau al prietenilor din Romania. 

In acest sens acestia pot transmite bani prin intermediul sucursalelor Monez Echange din Spania precum si a a sucursalelor din Londra, Bruxelles, Zurich, Geneva, Stockholm si Paris. Beneficiarul va fi notificat de catre reprezentantii Alpha Bank Romania prin telefon, iar la prezentarea la ghiseele bancii va trebui sa cunoasca numarul de transfer al ordinului de plata. Sumele transferate trebuie sa fie mai mici de 10.000 de dolari pe tranzactie sau client pe zi. Platile catre beneficiarii din Romania se pot face fie in numerar (in dolari), fie prin creditarea unu cont din Alpha Bank Romania, conform solicitarii beneficiarului, fara a le percepe acestora comisioane. 

 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele