Centru media

    

Alpha Bank Romania lanseaza un CREDIT CARD pentru persoane juridice

09 septembrie 2003

Alpha Bank Romania lanseaza un nou card de credit (charge card) pentru companii si institutii care doresc sa efectueze plata cheltuielilor printr-un credit pus la dispozitie prin intermediul unui card VISA clasic cu circulate

Oferind avantajele unui instrument de plata modern si sigur, noul card elimina stresul firmei de a imobiliza sume de bani pentru deplasarile angajatilor, ale managementului sau pentru alte cheltuieli curente. In aces mod firmele si institutiile vor putea controla mult mai bine toate cheltuielile facute de angajati. Acest card va putea fi folosit fara restrictie atat in Romania cat si in strainatate, oriunde este afisata sigla VISA.

Valoarea facilitatii de credit va fi de maxim 5000 de Euro si va putea fi acordata in lei, in Euro sau in dolari. Creditul utilizat in cursul lunii se va achita integral la inceputul lunii urmatoare.

Cardul poate functiona si ca un card de debit, daca clientul doreste acest lucru, caz in care va asigura disponibilitati intr-unul din conturile curente in lei sau Euro/dolari. Dobanda se stabileste prin negociere directa cu clientul. 

Tariful de comisioane practicat pentru acest produs este accesibil la oricare din sucursalele Alpha Bank Romania precum si pe site-ul bancii www.alphabank.ro 

Principalii actionari ai Alpha Bank Romania sunt:

  • Alpha Bank Group - 97%;
  • Banca Monte dei Paschi di Siena ~ 3%.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele