Centru media

    

Doua noi sucursale Alpha Bank in Bucuresti

16 martie 2005

Alpha Bank Romania a inaugurat astazi doua noi sucursale in Bucuresti, in cartierele Berceni si Drumul Taberei. Cu suprafete de 330 respectiv 240 de metri patrati, cele doua sucursale sunt dotate cu tehnologie de ultima ora si concepute astfel incat sa faciliteze dicutiile cu clientii intr-un mod cat mai prietenos si mai direct. Noul concept de prezentare pe care banca elena il va implementa si in Romania pune accentul pe consilierea clientilor si identificarea celor mai bune solutii pentru nevoile acestora. 

Planurile anuntate de banca includ extinderea retelei sale atat prin sucursale cu puteri depline cat si prin puncte de servire a clientilor bazate numai pe operatiuni curente si depozite, din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii sai. In acest moment reteaua bancii include 9 sucursale in Bucuresti si 21 la nivelul intregii tari.

Alpha Bank Romania va continua politica sa de dezvoltare organica prin deschiderea de noi sucursale in Bucuresti si in tara. Celor 2 sucursale inaugurate azi li se vor adauga alte 5 unitati in Bucuresti pana la finele acestui an. Planul nostru de dezvoltare prevede ca numarul total al unitatilor sa fie de cel putin 50 pana in anul 2007", a afirmat Presedintele Executiv al Alpha Bank Romania, domnul Christos Giampanas.

Anul trecut banca a inregistrat rezultate financiare foarte bune, in conformitate cu standardele internationale de raportare financiara. Activele bancii au atins in decembrie 2004 valoarea de 732 milioane de Euro, depozitele s-au situat la 334 milioane de Euro, iar valoarea creditelor a fost de 490 de milioane de Euro. 

Alpha Bank Romania apartine celui mai mare grup financiar privat din Grecia, Alpha Bank Group, care are o prezenta importanta in tari precum Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Cipru, Serbia, Bulgaria, Albania si FYROM.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele