Centru media

    

Economisesti la Alpha Bank Romania, iei dobanda pe loc

19 aprilie 2005

Alpha Bank Romania a lansat primul depozit cu plata dobanzii in momentul constituirii lui. Produsul ALPHA AVANS este cel mai rapid si sigur mod de a incasa dobanda la termen pentru un depozit constituit in lei, euro sau dolari. Unic pe piata din acest punct de vedere, produsul ofera posibilitatea ca deponentul persoana fizica sa primeasca intreaga valoare a dobanzii chiar la momentul depunerii banilor in banca pe 3, 6, 9 sau 12 luni. Clientii vor putea astfel sa cheltuiasca sau sa investeasca banii aferenti dobanzii%, fara ca suma sa fie afectata de inflatie sau alte modificari ale dobanzilor. Pentru depozitul ALPHA AVANS nu exista suma maxima. Contravaloarea dobanzii poate fi primita pe loc la ghiseu, virata in contul curent al clientului sau disponibila pe card. Dobanda aferenta unui depozit in lei este de 8% pe an, indiferent de scandenta.

Un calcul simplu arata ca pentru o suma de 10 milioane de lei depusa in banca pentru un an clientul va primi in momentul constituirii depozitului la termen 800.000 de lei. In conditiile in care dobanzile la depozite pe piata romanesca sunt in scadere, noul produs ALPHA AVANS reprezinta o garantie pentru incasarea imediata a contravalorii dobanzii, fara alte modificari. 

Sumele minime de constituire a depozitelor sunt de 5 milioane de lei sau 250 de euro, respectiv dolari. 

Alpha Bank Romania continua sa-si respecte promisiunile cu privire la oferirea unor produse inteligente si flexibile, in premiera pe aceasta piata. Atu-ul principal al depozitului ALPHA AVANS este ca suma aferenta dobanzii poate fi incasata in acelasi moment in care s-au depus banii. In acest mod clientii nostri vor dispune imediat de beneficiul depozitarii banilor la Alpha Bank. Aceasta masura este menita sa elimine asteptarea clientilor si demonstreaza increderea pe care o avem fata de clientii nostri. Cu alte cuvinte, clientii Alpha Bank Romania vor fi platiti in avans pentru alegerea lor de a-si depozita banii la noi, " a afirmat Presedintele Executiv al Alpha Bank Romania, domnul Christos Giampanas.

Pentru depozite in lei

  • TERMEN 3 luni 6 luni 9 luni 12 luni
  • DOBANDA 8% 8% 8% 8%

Pentru depozitele in Euro

  • TERMEN 3 luni 6 luni 9 luni 12 luni
  • DOBANDA 2.40% 2.50% 2.50% 2.50%

Pentru depozitele in dolari

  • TERMEN 3 luni 6 luni 9 luni 12 luni
  • DOBANDA 2.65% 2.75% 2.75% 2.75%

Alpha Bank Romania a inregistrat o performanta remarcabila in anul 2004, atat in ceea ce priveste rezultatele financiare cat si a cresterii volumului de afaceri. In conformitate cu standardele internationale de raportare financiara, activele bancii au crescut cu 35%, atingand valoarea de 732 milioane de Euro, depozitele au sporit cu 55% situandu-se la 334 milioane de Euro, iar in ceea ce priveste creditele cresterea a fost de 32%, valoarea lor la sfarsitul anului 2004 fiind 490 de milioane de Euro. 

Alpha Bank Romania apartine celui mai mare grup financiar privat elen, Alpha Bank Group, care are o experienta bancara de peste 130 de ani si o prezenta importanta in tari precum Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Cipru, Serbia, Bulgaria, Albania si FYROM.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele