Centru media

    

Alpha Bank Romania a lansat creditele pentru nevoi personale Alpha 4All

27 octombrie 2005

Alpha Bank Romania a lansat de curand creditele pentru nevoi personale Alpha 4All. Produsul se adreseaza acelora care nu vor sa mai astepte pentru a avea ceea ce isi doresc. Acest tip de credit raspunde celor mai moderne si mai flexibile solutii in domeniu, astfel incat, daca o persoana are nevoie urgenta de bani, poate obtine o suma de pana la 5.000 de euro (echivalent lei) in maximum 24 de ore.

Produsul Alpha 4All este un credit pentru nevoi nespecificate, plafonul maxim fiind de 50.000 de euro sau echivalent in dolari sau lei. Sumele pot fi imprumutate pe o perioada intre 6 luni si 15 ani, in functie de alegerea clientului si de posibilitatile de rambursare ale acestuia. Clientii pot imprumuta pana la 5000 de euro (echivalent lei) pe o perioada de maxim 5 ani fara girant sau ipoteca. Un imprumut intre 5001-10.000 de euro se poate acorda pe o perioada de maxim 10 ani, clientii avand posiblitatea de a garanta acest imprumut fie printr-un girant/co-debitor, fie printr-un gaj pe autoturism sau alte garantii precum ipoteca, depozit colateral, certificate de depozit, etc. Pentru sumele intre 10.001 si 50.000 de Euro sau echivalent in lei sau USD, durata creditarii este de 15 ani, iar imprumutul se garanteaza cu o ipoteca pe un imobil proprietate a debitorului.

Pot beneficia de acest credit atat salariatii, cat si patronii sau pensionarii. Banca ia in considerare veniturile personale sau ale familiei, incluzand aici salarii, chirii, dividende, diurne, drepturi de autor, venituri aferente profesiunilor liberale, rente, etc. Venitul net lunar pentru o persoana trebuie sa fie mai mare de 100 de euro, echivalent in lei sau dolari, iar in cazul unei familii acesta trebuie sa fie minim 200 de euro. Creditul trebuie rambursat inainte ca debitorul sa implineasca varsta de 65 de ani. 

Am pregatit un produs avantajos si flexibil pentru clientii nostri. Acest tip de credit include o asigurare de viata fara costuri suplimentare, o dobanda variabila, posibilitatea de a plati comisionul de administrare de la inceput, prin includerea lui in suma imprumutata. Rata creditului este egala pe toata perioada imprumutului pentru a permite clientilor nostri o esalonare clara a cheltuielilor din bugetul personal sau al familiei. Produsul Alpha 4All se inscrie in seria ofertelor flexibile si inteligente pe care banca le-a scos pe piata in acest an", a precizat vicepresedintele executiv al bancii, Sergiu Oprescu

Clientii care aleg produsul Alpha 4All pot utiliza, pentru plata ratelor lunare, Alpha Click - serviciul de Internet Banking, economisind astfel timp si bani in relatia lor cu banca. De asemenea, clientii pot primi suma de bani imprumutata pe un Alphacard Visa ce le permite sa foloseaca suma oricand si oriunde in lume, pentru plati directe, pe Internet sau retrageri de numerar de la bancomat..

Alpha Bank Romania apartine celui mai mare grup financiar privat elen, Alpha Bank Group, care are o experienta bancara de peste 130 de ani si o prezenta importanta in tari precum Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Cipru, Serbia, Bulgaria, Albania si FYROM.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele