Centru media

    

Noul Alpha Auto - credit pentru autoturisme si motociclete

25 aprilie 2006

Alpha Bank Romania a relansat creditul Alpha Auto, destinat cumpararii de autoturisme si motociclete. Acum, cu Alpha Auto este mult mai usor pentru clienti sa cumpere autoturismul sau motocicleta dorita deoarece nu mai necesar nici un avans, banca finantand in totalitate bunul ce urmeaza a se achizitiona. Tot pentru a veni in sprijinul clientilor, dobanda la credit este fixa pe perioada primului an – 7.9% pentru creditele in EUR, 8.9% pentru USD si 9.9% pentru creditele in RON, iar rata lunara este egala pe toata perioada imprumutului. Cu siguranta aceste caracteristici aduc un plus de confort clientilor in calcularea bugetului lunar necesar rambursarii sumei imprumutate. Creditul nu are o suma maxima, clientii pot imprumuta atat cat au nevoie, iar termenul maxim de amorizare este de 7 ani. 

Cheltuielile directe pentru contractarea acestui credit sunt platibile o singura data, in momentul acordarii creditului si sunt formate din comisionul de analiza in valoare de 10 EUR in echivalent RON si comisionul de administrare de 1,3% din suma imprumutata. La un credit de 10000 EUR acordat pe o perioada de 7 ani, DAE este de 9.34%.

Alpha Bank Romania accepta o mare varietate de venituri legale pentru rambursarea acestui credit. Astfel, veniturile din chirii, profesiuni liberale, drepturi de autor, dividende, diurne si multe altele pot constitui baza pentru plata ratelor lunare la Alpha Auto.

Vicepresedintele bancii, domnul Sergiu Bogdan Oprescu precizeaza: "Alpha Auto este inca o dovada a faptului ca Alpha Bank Romania are capacitatea si dorinta de a veni in sprijinul clientilor sai. Noile ajustari ale produsului aduc un plus de confort pentru cei ce isi doresc achizitionarea unui autoturism sau a unei motociclete in primul rand prin faptul ca nu mai sunt necesare economii pentru plata unui avans iar termenul de amortizare a creditului - de pana la 7 ani - conduce spre o rata lunara usor de suportat. Prin aceasta noua forma a creditului Alpha Auto demonstram inca o data intentia noastra de a ne mentine pe directia construirii unor produse flexibile adaptate inteligent nevoilor clientilor nostri".

Alpha Bank opereaza in Romania din 1994, unde a dezvoltat o afacere de succes bazata pe seriozitate, incredere si puterea marcii sale. Celor 35 de sucursale existente in prezent li se vor adauga in acest an noi puncte de vanzare, atingandu-se asfel un total de 70 de unitati in intreaga tara.

 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele