Centru media

    

Alpha Bank Romania - premiata la gala premiilor e-commerce

12 iunie 2006

Alpha Bank Romania a inceput anul 2006 cu premiul "CEL MAI BUN SERVICIU DE INTERNET BANKING DIN ROMANIA" pentru Alpha Click, iar dupa doar cateva luni banca si-a castigat si pozitia de "THE BEST 3D SECURE ISSUER WITHOUT AQUIRING" ca o dovada a numarului mare de carduri inrolate in acest program. Titlul a fost acordat in cadrul Galei Premiilor ROMANIAN E-COMMERCE 2006 organizata de Link Magazine joi, 8 iunie la Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Alpha Bank Romania si-a propus ca directie dinamismul si inovatia, iar cele doua premii reprezinta o confirmare a reusitei in acest sens. Produsele si serviciile companiei sunt ingenioase, venind in intampinarea nevoilor clientilor de a-si desfasura intr-un mod rapid si confortabil toate operatiunile bancare. Alpha Bank a intrat in domeniu acum sase ani prin lansarea Alpha Line, apoi a dezvoltat serviciul de Internet Banking – Alpha Click si a continuat prin serviciul de decontare online a platilor cu vama – Alpha Custom.

Serviciul 3D Secure oferit tuturor detinatorilor de carduri Alphacard VISA reprezinta un standard de securitate a tranzactiilor e-commerce care permite reducerea substantiala a fraudelor pe Internet, asigurand un mediu propice derularii acestui tip de plati. Fiecarui Alphacard VISA i se atribuie o parola unica, suplimentara, de identificare. Acest serviciu nu prezinta nici un cost pentru client, subscrierea facandu-se rapid si simplu prin intermediul www.alphabank.ro 

Alpha Click, serviciul de Internet Banking oferit de Alpha Bank Romania permite clientilor persoane fizice si juridice sa isi acceseze contul si sa efectueze operatiuni prin intermediul Internetului din orice colt al lumii, economisind astfel timp si bani. E ca si cum ar avea tot timpul langa ei, la orice ora si in orice zi, personalul calificat al bancii pentru consultare si realizarea tuturor operatiunilor. Alpha Click este caracterizat prin utilizare foarte usoara si prietenoasa si un grad ridicat de securitate, calitati care au condus spre recunoasterea lui ca cel mai bun serviciu de Internet Banking din Romania, conform revistei E-finance. Subscrierea si abonamentul la Alpha Click sunt gratuite, iar tarifele operatiunilor efectuate prin intermediul acestui serviciu sunt cu 35% mai mici decat la ghiseele bancii.
Prima dintre bancile comerciale cu capital strain intrate in Romania, Alpha Bank, face parte din Alpha Bank Group, cel mai mare grup bancar al sectorului financiar privat din Grecia si a doua banca comerciala din sistem.
Alpha Bank Romania ofera o gama larga de servicii bancare, avand ca principala tinta credibilitatea, stabilitatea si eficienta in sectorul financiar-bancar. Reteaua Alpha Bank cuprinde in prezent 38 de unitati in intreaga tara, pana la sfarsitul anului 2008 numarul acestora ajungand la 150 de unitati.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele