Centru media

    

Doua oportunitati de la Alpha Housing

20 februarie 2007

Alpha Bank Romania a lansat marti, 20 februarie a.c., o noua campanie promotionala prin care ofera tuturor clientilor Alpha Housing din perioada 20 februarie -15 aprilie, posibilitatea de a castiga doua vouchere in valoare totala de 20.000 Euro:15.000 Euro pentru mobilier MOBEXPERT si 5.000 Euro pentru electrocasnice DOMO.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, in data de 20 aprilie. Toti clientii Alpha Bank Romania care au beneficiat de un credit Alpha Housing in perioada campaniei vor participa la tragerea la sorti.

Alpha Housing, creditul pentru locuinta si teren, cu cele mai multe optiuni de la Alpha Bank Romania, ofera clientului posibilitatea de a alege varianta potrivita:

  • Alpha Housing cu dobanda fixa in primul an, 5,9% la EUR;
  • Alpha Housing cu dobanda fixa in primii 2 ani, 6,9% la EUR, 7,9% la USD si 8,9% la RON;
  • Alpha Housing Option ce asigura libertate clientul de a opta dupa primii 5 sau 7 ani de contract intre vanzarea casei si rambursarea creditului fara niciun comision, schimbarea locuintei prin contractarea unui nou credit sau continuarea contractului de creditare.

Pentru Alpha Housing banca percepe un singur comision la acordarea creditului si niciunul anual. Acest credit nu are limitare in ceea ce priveste suma maxima posibil a fi imprumutata.

Clientii beneficiaza totodata si de multiple facilitati precum: asigurare de viata fara costuri suplimentare si valabila pe toata perioada creditului, AlphaCard Visa Credit cu utilizare internationala, fara taxa de emitere si taxa de administrare in primul an si acces gratuit la AlphaClick, serviciul de Internet Banking.

Alpha Bank accepta o mare varietate de venituri legale pentru rambursarea creditului. Astfel, veniturile din chirii, profesiuni liberale, drepturi de autor, dividende, diurne sau orice alte venituri legale pot constitui baza pentru plata ratelor lunare.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele