Centru media

    

Alpha Club - Primul program de fidelizare a clientilor bancari in Romania

29 iunie 2007

Alpha Bank​ a lansat astazi Programul Alpha Club, ce consta in oferirea in mod gratuit clientilor bancii a unui produs cu valoare adaugata ce asigura acestora multiple beneficii prin intermediul partenerilor.

"Prin Alpha Club, primul program de fidelizare a clientilor bancari lansat in Romania, Alpha Bank​ se dovedeste a fi inca o data un deschizator de drumuri pe piata romaneasca. Alpha Club este un produs inovativ, ce sustine viziunea noastra de a construi o relatie de parteneriat, pe termen lung cu clientii. Acest program a fost de la inceput gandit cu o dubla valenta - ca o modalitate de a multumi clientilor nostri, dar si ca un raspuns la nevoile lor", precizeaza Presedintele Executiv al Alpha Bank Romania, domnul Sergiu Bogdan Oprescu.

Alpha Club a fost construit in jurul nevoilor clientilor Alpha Bank. Punctul de pornire in alegerea partenerilor comerciali a fost identificarea bunurilor si serviciilor necesare unei noi locuinte - servicii de relocare, produse si instalatii sanitare, mobila si decoratiuni, produse electrocasnice si electronice. Pentru urmatorul pas am tinut cont de dorintele clientilor de a-si asigura un confort si, astfel, am adaugat categoria numita Luxury in care am inclus autoturisme, bijuterii si ceasuri, ochelari de soare si servicii de optica, produse IT & multimedia. A treia categorie de parteneri este Relax pentru care am avut in vedere hoteluri, restaurante si pachete turistice. 

Programul va intra in vigoare incepand cu 2 iulie a.c., iar beneficiarii acestuia sunt clientii persoane fizice, a caror valoare cumulata a creditelor contractate la Alpha Bank este de peste 30.000 euro sau echivalent. Acestia primesc un card netranzactional, nominal, cu valabilitate 2 ani ce poate fi utilizat in reteaua partenerilor Alpha Club.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele