Centru media

    

Alpha Progressive - depozit promotional valabil pana la 1 septembrie

02 iulie 2007

Alpha Banka lansat noile depozite la termen cu dobanda progresiva - Alpha Progressive, adresate persoanelor fizice. Produsul de economisire este insotit de dobanzi promotionale, valabile pana la data de 1 septembrie.


Alpha Progressive sunt depozite la termen, ce pot fi constituite in lei sau euro, pe o perioada de 6 sau 12 luni. Dobanda creste lunar si se transfera in contul curent, astfel incat clientii pot beneficia, atunci cand au nevoie, de dobanda acumulata pana la momentul lichidarii depozitului. In functie de valuta, suma minima de constituire a acestui depozit este de 1.000 de lei, respectiv 500 de euro.


Lansarea noului depozit cu dobanda progresiva Alpha Progressive se inscrie in linia strategiei inovatoare dezvoltate de Alpha Bank in ceea ce priveste produsele si serviciile oferite clientilor nostri. Alpha Progressive aduce multiple avantaje. In cazul in care depozitul este lichidat inainte de termen, clientul beneficiaza de intreaga dobanda acumulata lunar pana la acel moment. De asemenea, castigurile obtinute sunt foarte avantajoase, deoarece in perioada promotionala dobanda pentru depozitele constituite pe un an de zile ajunge pana la 12,5% pentru depozitele in lei si pana la 6,5% pentru depozitele constituite in euro.” precizeaza Presedintele Executiv al Alpha Bank, domnul Sergiu Bogdan Oprescu.


Alpha Progressive este insotit de un pachet de beneficii suplimentare: cont curent deschis si administrat gratuit, AlphaCard Visa Electron oferit gratuit, pe care clientii il pot utiliza pe Internet si oriunde in lume la diverse cumparaturi sau sa retraga dobanda acumulata din depozit si acces la Alpha Click, serviciul de Internet Banking, fara abonament si fara taxa de conectare.

 

Dobanzile oferite pentru depozitele pe 12 luni

Dobanzile oferite pentru depozitele pe 6 luni

Luna RON (p.a.) EUR ( p.a.) RON(p.a.) EUR (p.a.)
1 5.0% 2.0% 5.5% 2.50%

Ultimele stiri

Vezi toate articolele