Centru media

    

Comision 0% la creditele Alpha Housing

22 octombrie 2007

Oferta promotionala Alpha Bank Romania constand in eliminarea comisionului de acordare este valabila pana la sfarsitul anului
 

Bucuresti, 21 octombrie 2007 - Alpha Bank Romania ofera clientilor posibilitatea de a contracta creditele Alpha Housing fara a mai plati comisionul de acordare. Marja de dobanda aferenta tuturor produselor de creditare pentru locuinta oferite de banca ramane neschimbata. Promotia este valabila in perioada 20 octombrie - 31 decembrie 2007 si se aplica pentru toate tipurile de credite imobiliare si ipotecare ale bancii solicitate prin cererea de credit si utilizate in acest interval.

Creditele Alpha Housing sunt destinate achizitionarii si construirii de locuinte, decorarii sau amenajarii casei, precum si refinantarii unui credit pentru locuinta contractat de la o alta banca. Clientii au la dispozitie mai multe variante de creditare, adaptate unor nevoi diverse:

  • Alpha Housing cu dobanda fixa in primul an, 5,9% la EUR;
  • Alpha Housing cu dobanda fixa in primii 2 ani, 6,9% la EUR, 7,9% la USD si 8,9% la RON;
  • Alpha Housing Option ce asigura libertate clientul de a opta dupa primii 5 sau 7 ani de contract intre vanzarea casei si rambursarea creditului fara niciun comision, schimbarea locuintei prin contractarea unui nou credit sau prelungirea contractului de creditare pentru inca 25 sau 23 de ani.
     

"Clientii Alpha Bank Romania s-au obisnuit deja cu ofertele noastre accesibile, adaptate nevoilor clientului. ", spune Sergiu Oprescu, Presedinte Executiv Alpha Bank Romania. "Pentru toate creditele, iar aici ne referim desigur si la produsele de creditare Alpha Housing, banca a perceput intotdeauna doar un singur comision de acordare si niciunul anual. Prin promotia pe care o derulam pana la sfarsitul acestui an facem un nou pas in strategia noastra si oferim clientilor credite pentru investitii imobiliare-ipotecare fara niciun comision."


Produsele Alpha Housing nu au limita maxima de suma si se acorda in RON, EUR sau USD. Gradul maxim de indatorare poate ajunge pana la 65%, in functie de venitul lunar net al familiei. Banca accepta o gama larga de venituri pentru rambursarea creditului, inclusiv venituri provenite din alte surse decat cele salariale, cum ar fi veniturile din chirii, profesii liberale, drepturi de autor, dividende, diurne sau orice alte venituri pentru care clientii pot prezenta documente justificative. 


Avansul standard este de 15% pentru toate creditele Alpha Housing, cu posibilitatea de a ajunge pana la 0%, in functie de valoarea tranzactiei si a garantiilor imobiliare.


Clientii Alpha Bank Romania vor beneficia in continuare de toate celelalte facilitati atasate creditelor pentru locuinta si anume asigurarea de viata fara costuri suplimentare si valabila pe toata perioada contractului de credit, AlphaCard Visa Credit cu utilizare internationala, la care nu se percepe taxa de emitere si taxa de administrare in primul an si acces gratuit la AlphaClick, serviciul de Internet Banking. In plus, clientii persoane fizice a caror valoare cumulata a creditelor contractate la ALPHA BANK ROMANIA este de peste 30.000 EUR sau echivalent devin membrii Alpha Club, program prin care beneficiaza de multiple reduceri si facilitati in reteaua partenerilor.

Detalii despre promotie sunt disponibile pe site-ul bancii si in toate unitatile Alpha Bank Romania.

 

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania a fost infiintata in anul 1993 si este parte a unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Grecia, Alpha Bank Group. Grupul bancar este reprezentat in Romania si de Alpha Finance, Alpha Advisory, Alpha Leasing IFN si Alpha Insurance Brokers.

Alpha Bank Romania detine o cota estimata la 6% din piata creditului neguvernamental si aproximativ 7,2% din totalul creditelor imobiliare - ipotecare acordate.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele