Centru media

    

Alpha Dreams, noul cont de economii pentru copii

29 octombrie 2007

Contul se deschide pe numele copiilor cu varsta pana la 14 ani

Bucuresti, 28 octombrie 2007 - Alpha Bank Romania lanseaza contul de economii pentru copii, Alpha Dreams. Contul poate fi deschis pe numele copilului, in RON, EUR sau USD de catre parinti sau reprezentantii legali, oricand de la momentul eliberarii certificatului de nastere si pana la implinirea varstei de 14 ani, iar banii pot fi economisiti pana cand copilul ajunge la varsta de 18 ani.

Planul de economisire Alpha Dreams ofera castiguri mari prin dobanda aferenta sumei de bani economisite si prin capitalizarea trimestriala a dobanzii. In plus, in fiecare an, in luna iunie, banca ofera ca bonus, dublul dobanzii anuale.

"Alpha Dreams este produsul de economisire care combina flexibilitatea contului curent cu dobanda unui depozit la termen", precizeaza Sergiu Oprescu, Presedinte Executiv Alpha Bank Romania. "Prin intermediul acestui nou produs oferim clientilor o modalitate simpla si avantajoasa de economisire in beneficiul copilului, raspunzand nevoilor si aspiratiilor ce evolueaza o data cu varsta."

Alpha Dreams este un instrument de economisire foarte flexibil. Sumele de bani pot fi economisite oricand, in functie de fondurile disponibile. Daca in familie exista mai multi copii, se poate deschide cate un cont pentru fiecare dintre ei. De asemenea, cu incuviintarea parintelui, oricine poate depune bani in contul copilului, sporind astfel economiile.

Contul de economii Alpha Dreams este insotit si de alte facilitati: AlphaCard Visa Electron de care copilul poate beneficia gratuit la implinirea varstei de 14 ani, prin care parintii ii pot asigura lunar banii de buzunar si acces gratuit la Alpha Click, serviciul de Internet Banking prin intermediul caruia poate fi urmarita, oricand si de oriunde din lume, evolutia economiilor din contul Alpha Dreams.

Suma minima necesara pentru a deschide Alpha Dreams este de 50 RON, 15 EUR sau 25 USD. Suma maxima ce poate fi depusa anual in cont este de 50.000 EUR (sau echivalent RON sau USD).

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania a fost infiintata in anul 1993 si apartine unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Grecia, Alpha Bank Group. Grupul bancar este reprezentat in Romania si de Alpha Finance, Alpha Advisory, Alpha Leasing IFN si Alpha Insurance Brokers.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele