Centru media

    

Cardurile AlphaCard VISA pot aduce posesorilor produse multimedia de ultima generatie

06 noiembrie 2007

Alpha Bank Romania lanseaza o noua campanie promotionala, prin care posesorii cardurilor AlphaCard VISA pot castiga premii constand in produse multimedia. Promotia este valabila pana la 31 ianuarie 2008.

Participa la promotie clientii persoane fizice posesori ai cardurilor de credit AlphaCard VISA Credit sau ai cardurilor de debit AlphaCard VISA Classic si AlphaCard VISA Electron.

Clientii ce efectueaza pe perioada promotiei minimum trei tranzactii cu cardul, la comerciantii din tara, din strainatate sau pe Internet pot castiga unul dintre cele 21 de premii oferite de banca. Premiul cel mare consta intr-un laptop MacBook, iar pentru premiile doi si trei se pot castiga 10 iPod-uri Nano si respectiv 10 iPod-uri Shuffle.

La fiecare plata cu cardul, in plus fata de cele trei tranzactii necesare pentru a participa la promotie, posesorii cardurilor AlphaCard Visa au o noua sansa de castig.

"Prin campania pe care o desfasuram dorim sa ne incurajam clientii sa utilizeze cat mai des cardurile AlphaCard VISA pentru platile la comercianti", spune Sergiu Oprescu, Presedinte Executiv Alpha Bank Romania. "Acordam atentie si tranzactiilor online, cu atat mai mult cu cat oferim clientilor nostri posibilitatea de a realiza tranzactii pe Internet in conditii de maxima siguranta".

Regulamentul promotiei este disponibil gratuit pe site-ul bancii si in toate unitatile Alpha Bank Romania. Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc pe data de 12 februarie 2008.

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania a fost infiintata in anul 1993 si apartine unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Grecia, Alpha Bank Group. Grupul bancar este reprezentat in Romania si de Alpha Finance, Alpha Advisory, Alpha Leasing IFN si Alpha Insurance Brokers.

La sfarsitul lunii septembrie 2007, Alpha Bank Romania a primit titlul "The Best 3D Secure Issuer Without Aquiring" ca o dovada a numarului mare de carduri inrolate in acest program. Titlul a fost acordat in cadrul Galei Premiilor ROMANIAN E-COMMERCE 2007 organizata de Link2eCommerce.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele