Centru media

    

Alpha Bank Romania lanseaza planul de refinantare Alpha All in 1

05 decembrie 2007

Clientii bancii au acum posibilitatea de a-si consolida creditele deja contractate, platind o singura rata, mai mica.

Bucuresti, 04 decembrie 2007 - Alpha Bank Romania lanseaza planul de refinantare Alpha All in 1 prin care clientii pot plati o singura rata pentru mai multe credite contractate de la o singura banca sau de la institutii financiar-bancare diferite. Alpha All in 1 finanteaza in totalitate soldul creditelor initiale, dobanda acumulata de la momentul ultimei scadente pana la data refinantarii, comisionul de rambursare in avans si alte costuri care intervin la stingerea creditelor.

Cu Alpha All in 1 clientii pot acumula intr-un singur credit cu o rata lunara unica, mai avantajoasa, credite de nevoi personale, credite pentru achizitionarea bunurilor de folosinta indelungata, credite auto, facilitatile de credit prin intermediul cardurilor, credite de investitii imobiliare, credite punte sau leasing financiar.

"Alpha All in 1 se adreseaza clientilor care au mai multe credite, contractate in perioade diferite, la costuri mai mari decat cele practicate in prezent. Implicit, acest lucru inseamna mai multe contracte de administrat, mai multe rate de platit, in mai multe locuri" spune Sergiu Oprescu, Presedinte Executiv Alpha Bank Romania. "Planul de refinantare Alpha All in 1 rezolva aceste incoveniente, clientii platind o singura rata lunara, la o singura banca. Mai mult, prin consolidarea creditelor contractate, clientii pot imprumuta suplimentar sau pot extinde perioada de creditare, produsul Alpha All in 1 adaptandu-se perfect nevoilor lor."

In cazul in care clientii decid sa majoreze suma refinantata sau sa transfere la Alpha Bank si alte produse financiar-bancare (conturi curente, depozite sau alte instrumente financiare), beneficiaza de conditii speciale la acordarea creditului de refinantare Alpha All in 1.

Odata cu planul de refinantare Alpha All in 1, clientii beneficiaza si de alte facilitati: AlphaCard Visa Credit cu utilizare internationala cu un disponibil de bani de pana la 5.000 euro (echivalent in lei), la care nu se percepe taxa de emitere si taxa de administrare in primul an; asigurare de viata fara costuri suplimentare si valabila pe toata perioada contractului de credit pentru creditele mai mari de 5.000 euro si acces gratuit la Alpha Click, serviciul de Internet Banking. In plus, clientii cu credite in valoare de peste 30.000 euro sau echivalent devin membri Alpha Club, program ce le ofera multiple reduceri si facilitati in reteaua partenerilor.

Pentru Alpha All in 1, comisionul de administrare se percepe o singura data, la acordarea creditului, iar valoarea lui este diferita in functie de tipul garantiei: 3% sau 6% din suma imprumutata, pentru creditele acordate in baza unei garantii reale mobiliare si de 120 euro pentru cele garantate cu ipoteca. La alegerea clientului, acest comision poate fi inclus in credit.

Cheltuielile directe legate de analiza dosarului de credit sunt in valoare de 10 euro sau 20 euro (echivalent in lei), in functie de varianta aleasa si tipul garantiei si se platesc doar daca imprumutul este aprobat.

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania a fost infiintata in anul 1993 si apartine unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Grecia, Alpha Bank Group. Grupul bancar este reprezentat in Romania si de Alpha Finance, Alpha Advisory, Alpha Leasing IFN si Alpha Insurance Brokers.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele