Centru media

    

Alpha Bank ofera dobanzi de pana la 15.50%p.a. la depozitele constituite in lei

08 aprilie 2008

Incepand cu data de 7 aprilie 2008, Alpha Bank​ majoreaza dobanzile la produsele de economisire in lei si in valuta, oferite atat persoanelor fizice, cat si companiilor.

Pentru persoane fizice, dobanzile aferente depozitelor la termen si certificatelor de depozit cu cupoane cresc la 9,75%p.a. pentru cele constituite in lei pe o perioada de 6 luni si la 5%p.a., pentru economiile in euro pe termen de 3 luni sau 6 luni.

Noile dobanzi pentru produsul dedicat persoanelor fizice - Alpha Progressive ating in ultima luna inainte de maturizarea depozitului nivelul de 15.50%p.a. pentru economiile in lei si 9%p.a. pentru cele in euro. Depozitele pot fi constituite pe perioade de 6 sau 12 luni, iar dobanda creste in fiecare luna, oferind clientilor castiguri mari.

Pentru contul de economii Alpha Dreams dobanda creste la 9%p.a. la lei si la 5%p.a. la euro. Contul poate fi deschis pe numele copilului, in lei, euro sau dolari, de catre parinti sau reprezentantii legali, oricand de la momentul eliberarii certificatului de nastere si pana la implinirea varstei de 14 ani, iar banii pot fi economisiti pana cand copilul ajunge la varsta de 18 ani.

Pentru persoane juridice, dobanzile oferite de depozitele la termen ajung pana la 9.5%p.a. la lei si 4.5%p.a. la euro, in functie de perioada pentru care sunt constituite depozitele.

Pentru toate depozitele costituite pe un termen de minim 3 luni de catre persoanele fizice, banca nu percepe comision pentru retragerea la scadenta a sumelor si a dobanzilor aferente.

In plus, veniturile din dobanzile aferente contului de economii Alpha Dreams sunt scutite de impozit.

RATELE DOBANZILOR IN VIGOARE DIN 07.04.2008

DEPOZITE LA TERMEN

Persoane juridice

RATA DOBANZII

Valuta 1 sapt 2 sapt 1 luna  2 luni 3 luni 6 luni 9 luni 1 an 1 an*
RON 5.25 5.75 - - - - - - -

Ultimele stiri

Vezi toate articolele