Centru media

    

Dobanda fixa 4,9% la euro pentru creditele Alpha Housing

15 aprilie 2008

Oferta Alpha Bank Romania constand in reducerea dobanzii fixe la creditele pentru locuinta contractate in euro este valabila pana la 15 iulie a.c.

Alpha Bank Romania ofera clientilor posibilitatea de a contracta creditele Alpha Housing cu dobanzi promotionale. Dobanda fixa aferenta produsului de creditare pentru locuinta contractat in euro, este de 4,9% in primul an si de 6,9% in al doilea an. Promotia este valabila in perioada 15 aprilie 2008 - 15 iulie 2008 si se aplica pentru creditele solicitate prin cerere de credit depusa in acest interval de timp.

Creditele Alpha Housing sunt destinate achizitionarii si construirii de locuinte, decorarii sau amenajarii casei, precum si refinantarii unui alt credit similar contractat de la o alta banca.

Pentru Alpha Housing banca percepe un singur comision la acordare si niciunul anual. Perioada de rambursare a creditului este de pana la 30 de ani.

Alpha Housing nu are o limita maxima de suma. Gradul maxim de indatorare poate ajunge pana la 70%, in functie de venitul lunar net al familiei. Banca accepta o gama larga de venituri pentru rambursarea creditului, inclusiv venituri provenite din alte surse decat cele salariale, cum sunt veniturile din chirii, profesii liberale, drepturi de autor, dividende, diurne sau orice alte venituri pentru care clientii pot prezenta documente justificative. Pentru acest credit nu este nevoie de giranti, garantia necesara si suficienta fiind ipoteca pe imobilul achizitionat.

Avansul standard este de 15% pentru toate creditele Alpha Housing, cu posibilitatea de a ajunge pana la 0%, in functie de valoarea tranzactiei si a garantiilor imobiliare.

Clientii Alpha Bank Romania vor beneficia in continuare de toate celelalte facilitati atasate creditelor Alpha Housing si anume asigurarea de viata oferita ca bonus si valabila pe toata perioada contractului de credit, AlphaCard Visa Credit cu utilizare internationala, la care nu se percepe taxa de emitere si taxa de administrare in primul an si acces gratuit la AlphaClick, serviciul de Internet Banking. In plus, clientii persoane fizice a caror valoare cumulata a creditelor contractate la Alpha Bank Romania este de peste 30.000 EUR sau echivalent devin membrii Alpha Club, program prin care beneficiaza de multiple reduceri si facilitati in reteaua partenerilor.

Detalii despre promotie sunt disponibile pe site-ul bancii si in toate unitatile Alpha Bank Romania.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele