Centru media

    

Alpha Bank a lansat noul cont curent Alpha Premier

12 mai 2008

Noul produs imbina flexibilitatea contului curent cu dobanda unui depozit la termen

Alpha Bank Romania a lansat noul cont curent Alpha Premier, produs ce vine cu o oferta completa, clientii beneficiind in acelasi timp atat de castiguri generoase din dobanda cat si de acces permanent la fondurile disponibile. Alpha Premier se adreseaza persoanelor fizice si poate fi deschis in lei sau in euro.

Rata de dobanda aferenta contului Alpha Premier se apropie de nivelul celei a depozitului la termen - de pana la 9% p.a pentru contul in lei si de pana la 3.7% p.a pentru contul in euro. Dobanda se calculeaza la soldul contului si se capitalizeaza lunar. Clientii primesc dobanda pentru orice suma existenta in cont, fara o limita maxima sau minima. In plus, veniturile din dobanzile aferente contului curent Alpha Premier sunt scutite de impozit.

Pentru deschiderea contului Alpha Premier nu se percepe comision. Singurul cost aferent acestui produs este comisionul anual de 50 RON pentru contul in lei si echivalentul sumei pentru euro.

Contul Alpha Premier este insotit si de multiple facilitati: AlphaCard Visa Electron fara taxa de emitere si taxa anuala, dar clientul poate opta si pentru AlphaCard Visa Classic sau AlphaCard Visa Credit si acces gratuit la Alpha Click serviciul de Internet Banking, prin care clientii isi pot verifica disponibilul din cont inclusiv castigul lunar obtinut din dobanda si sa efectueze multiple operatiuni bancare.

Pentru deschiderea noului cont este necesara doar completarea unei cereri si copia de pe actul de identitate. Produsul este disponibil in toate cele 132 de sucursale, agentii si unitati Alpha Point ale bancii.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele