Centru media

    

Dobanzi promotionale la produsele de economisire de la Alpha Bank

05 iunie 2008

Noua campanie "La Alpha Bank dobanda castiga premii pentru tine", aduce clientilor dobanzi promotionale si premii pe masura. Luna iunie este "Luna Alpha Dreams", dobanda acordata la lei in aceasta luna ajungand la 18.5% p.a.

Alpha Bank lanseaza o noua campanie prin care ofera clientilor dobanzi promotionale la certificatele de depozit cu cupoane in lei sau euro. Promotia este valabila pentru certificatele de depozit constituite in perioada 1 iunie – 31 iulie 2008.

Produse destinate persoanelor fizice, certificatele de depozit, beneficiaza de dobanzi atractive, pentru cele constituite in lei acestea ajungand pana la 11.00% p.a, iar pentru cele in euro, pana la 5,50% p.a.
Totodata, clientii care achizitioneaza certificate de depozit pe durata campaniei vor participa la tragerile la sorti lunare ce se vor organiza in perioada august - decembrie 2008. Lunar, incepand cu luna august, se poate castiga unul din cele patru vouchere in valoare de 3000 lei (suma neta), iar marele premiu al campaniei, o Toyota Corolla, va fi extras in decembrie.

In plus, luna iunie este luna copiilor, dar si Luna Alpha Dreams. Dobanda acordata in aceasta luna economiilor acumulate in contul Alpha Dreams ajunge la 18.5% p.a la lei.

Alpha Dreams poate fi deschis pe numele copilului, in RON, EUR sau USD de catre parinti sau reprezentantii legali, oricand de la momentul eliberarii certificatului de nastere si pana la implinirea varstei de 14 ani, iar banii pot fi economisiti pana cand copilul ajunge la varsta de 18 ani.

Sumele de bani pot fi economisite oricand, in functie de fondurile disponibile. Daca in familie exista mai multi copii, se poate deschide cate un cont pentru fiecare dintre ei. De asemenea, cu incuviintarea parintelui, oricine poate depune bani in contul copilului, sporind astfel economiile.

Mai multe detalii despre promotia "La Alpha Bank dobanda castiga premii pentru tine", precum si despre planul de economisire Alpha Dreams sunt disponibile pe site-ul bancii si in toate unitatile Alpha Bank.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele