Centru media

    

Sports Panorama Alpha Bank vine in Romania in luna iunie

05 iunie 2008

Alpha Bank aduce in luna iunie Caravana Sports Panorama in 4 orase din Romania

Sports Panorama este un eveniment organizat de Alpha Bank Group de opt ani, incepand cu anul 2000. Initial scopul evenimentului a fost promovarea Jocurilor Olimpice din anul 2004, din Grecia, al caror sponsor principal a fost Alpha Bank. Dupa Olimpiada, s-a decis continuarea evenimentului, cu scopul de a promova spiritul olimpic, dar si pentru a oferi cat mai multor persoane posibilitatea de a se implica direct in sport.

Pana in prezent, Sports Panorama a fost organizata in 150 de orase din Grecia, dar si in Serbia si Bulgaria. In luna iunie, Sports Panorama se va opri in Bucuresti (6-8 iunie), Constanta (13-15 iunie), Cluj (20-22 iunie), Iasi (27-29 iunie). Evenimentul din Bucuresti este organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti.

Sports Panorama include 10 activitati sportive diferite, ce se desfasoara in zone special amenajate: Windsurfing, Vaslit, Trambulina, Tir, Fotbal, Baschet, Simulator Formula 1, jocuri Playstation 3, Ping-Pong, Antrenament NASA. Alaturi de statia de pregatire NASA se vor afla si telescoapele profesionale donate de Alpha Bank Observatorului Astronomic din Bucuresti la inceputul acestui an.

Echipa Sports Panorama este formata din atleti si sportivi profesionisti care informeaza publicul despre regulile fiecarui joc in parte, selecteaza participantii si supravegheaza modul in care fiecare competitor isi incearca puterile la jocul respectiv. Dupa parcurgerea tuturor jocurilor din cadrul Sports Panorama, fiecare participant este premiat.

Ceremonia de deschidere oficiala a "Sports Panorama" va avea loc vineri, 6 iunie, in Bucuresti, Parcul Herastrau, Intrarea Charles de Gaulle, incepand cu orele 19.00. Evenimentul se va bucura de prezenta Top Management-ului Alpha Bank Group, ce va veni in Romania special pentru acest moment, alaturi de reprezentanti ai Primariei Municipiului Bucuresti si a altor autoritati, Ambasadei Greciei, precum si de renumiti sportivi romani.​​

Programul Sports Panorama

  • Vineri: 19:00 - 22:00
  • Sambata si Duminica: 10:00 - 14:00 si 18:00 - 22:00.

Locatii:

  • Bucuresti, Parcul Herastrau, Intrarea Charles de Galulle: 6-8 iunie
  • Constanta, Faleza Cazinoului: 13-15 iunie
  • Cluj, Piata Mihai Viteazul: 20-22 iunie
  • Iasi, in fata Palatului Culturii: 27-29 iunie 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele