Centru media

    

Incepand cu 1 iulie, noi dobanzi la Alpha Bank

02 iulie 2008

Incepand cu data de 1 iulie 2008, ALPHA BANK ROMANIA modifica dobanzile la produsele de economisire in lei si in valuta, oferite persoanelor fizice si dobanzile variabile la creditele pentru investitii imobiliare in euro.

Dobanzile aferente depozitelor la termen constituite in lei cresc la 8,75%p.a. pentru cele pe o perioada de o luna si la 9%p.a, pentru economiile pe termen de 2 luni.

De asemenea, dobanda aferenta contului Alpha Premier constituit in euro creste pe fiecare interval, ajungand pana la 4%. Dobanda se calculeaza la soldul contului si se capitalizeaza lunar. Clientii primesc dobanda pentru tot disponibilul din cont, fara o limita maxima sau minima. In plus, veniturile din dobanzile aferente contului curent Alpha Premier sunt scutite de impozit.

Totodata, in luna iulie Alpha Bank desfasoara campania prin care ofera clientilor dobanzi promotionale la certificatele de depozit cu cupoane in lei sau euro. Promotia este valabila pentru certificatele de depozit constituite pana la 31 iulie 2008. Produse destinate persoanelor fizice, certificatele de depozit, beneficiaza de dobanzi atractive, pentru cele constituite in lei acestea ajungand pana la 11.00% p.a, iar pentru cele in euro, pana la 5,50% p.a.

ALPHA BANK ROMANIA utilizeaza pentru stabilirea ratei dobanzii de referinta la creditele de investitii imobiliare Alpha Housing in euro cu dobanda variabila cotatia indicelui Euribor la 6 luni. Aceasta masura aduce un plus de transparenta si o corelare stransa cu fluctuatiile piete financiare bancare internationale. Incepand cu data de 1 iulie 2008, valoarea indicelui Euribor la 6 luni este 5,121% p.a.

RATELE DOBANZILOR IN VIGOARE INCEPAND CU 1 IULIE 2008

DEPOZITE LA TERMEN - Persoane juridice

RATA DOBANZII

Valuta 1 sapt 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni 6 luni 9 luni 1 an 1 an*
RON 5.50 6.00 8.25 8.50 9.00 9.75 - - -

Ultimele stiri

Vezi toate articolele