Centru media

    

Cu 8 noi agentii deschise intr-o singura zi, reteaua Alpha Bank ajunge la 160 de unitati

24 iulie 2008

ALPHA BANK ROMANIA va deschide in ziua de 25 iulie 8 noi unitati, reteaua bancii ajungand astfel la 160 de puncte de vanzare. Noile unitati sunt deschise in orasele: Braila, Timisoara, Resita, Husi, Barlad, Deva si Galati

Totodata, la inceputul acestei saptamani a fost inaugurata si o noua unitate Alpha Point, in Centrul Comercial Pollus din Cluj Napoca. Alpha Bank a lansat noul concept de unitate bancara pe piata romaneasca in toamna anului 2007, venind in intampinarea clientilor, asigurandu-le proximitatea si oferindu-le confortul dorit. 

"Reteaua de unitati ALPHA BANK ROMANIA este foarte tanara, comparativ cu reteaua de unitati bancare din tara. Daca 60% dintre unitatile din sistem au mai mult de 3 ani, in cazul Alpha Bank proportia este de numai 15%. Cu toate acestea, volumul de credite si depozite acordate prin reteaua bancii este peste media din sistem, aceasta dovedind eficienta sporita a unitatilor noastre. Dezvoltarea viitoare va veni atat din maturizarea unitatilor existente, cat si din continuarea procesului de extindere, conform planurilor strategice reteaua Alpha Bank ajungand la 200 de puncte de vanzare la sfarsitul acestui an" a declarat domnul Sergiu Oprescu, Presedintele Executiv Alpha Bank Romania.

Cu o retea formata din 160 de unitati si avand in prezent 2220 de angajati, Alpha Bank Romania ofera clientilor toate tipurile de produse si servicii financiar-bancare. In plus, in aceasta perioada clientii persoane fizice beneficiaza si de trei oferte speciale: pentru creditele ipotecare Alpha Housing contractate in euro dobanda fixa 4,9% in primul an si 6,9% in al doilea an, dobanzi promotionale la certificatele de depozit cu cupoane si facilitati deosebite pentru utilizatorii de carduri AlphaCard VISA Credit.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele