Centru media

    

AlphaCard VISA Credit este secretul celor mai reusite vacante

13 august 2008

Alpha Bank a lansat noua campanie "Secretul celor mai reusite vacante", prin care utilizatorii AlphaCard VISA Credit beneficiaza de pana la 55 de zile perioada de gratie, 0% comision pentru platile cu cardul oriunde in lume si o oferta speciala la achizitionarea biletelor de avion pentru vacanta in Grecia.

Toti clientii care platesc cu cardul AlphaCard VISA Credit cel putin 2 bilete dus Bucuresti - Atena sau catre orice alta destinatie din Grecia trebuie sa achite doar un bilet pentru intoarcere, deoarece persoana insotitoare va beneficia de bilet gratuit. Oferta este valabila prin compania Olympic Airlines, pentru zborurile programate pana in 15 decembrie 2008, in limita disponibilului. Biletele de avion pot fi achizitionate de la orice birou din Romania al companiei aeriene sau prin agentiile de turism agreate. 

Totodata, posesorii AlphaCard VISA Credit beneficiaza de dobanda 0% pentru orice plata efectuata cu cardul, daca returneaza intreaga suma datorata in perioada de gratie. 

AlphaCard VISA Credit este un card de credit embosat, emis in lei. Limita de credit standard este de 5.000 euro (in echivalent in lei) sau 6 venituri nete lunare, dar poate fi extinsa pana la 10.000 euro (in echivalent lei). Suma minima de rambursat lunar este de 3% din suma datorata, la care se adauga dobanda si comisioanele datorate.

Alimentarea contului de card se poate face si prin Alpha Click - serviciul de Internet Banking, de care clientii beneficiaza gratuit, prin depunere numerar, transfer bancar sau debitare automata a contului curent sau a contului de card de debit deschis la Alpha Bank.

Mai multe detalii despre campania "AlphaCard Visa Credit - Secretul celor mai reusite vacante" sunt disponibile pe site-ul bancii si in toate unitatile Alpha Bank.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele