Centru media

    

Eleganta. Natura. Gold

19 septembrie 2008

Alpha Bank Romania va prezenta noul AlphaCard VISA Gold intr-un regal de moda dedicat elegantei si naturii. Evenimentul este urmat de o actiune de responsabilitate sociala, in sprijinul organizatiei internationale "Clean up the World".

Noul AlphaCard VISA Gold va fi prezentat pe 18 septembrie in cadrul evenimentului unic "Style & Nature Gold Event", organizat impreuna cu specialistul in fashion & style Maria Andrei si cu sprijinul Revistei Eve la Palatul Stirbey. 

AlphaCard VISA Gold face parte din categoria de produse premium oferite de banca, fiind insotit de un pachet de beneficii exclusiviste si oferind securitate deplina datorita tehnologiei de ultima generatie cu chip.

Cel mai la moda accesoriu al acestui sezon AlphaCard VISA Gold va fi prezentat la Palatul Stirbey alaturi de colectiile inspirate din natura, create de Agnes Toma si Dinasty, Ersa Atelier, Cosmina Englizian, Mirela Diaconu, 123 si Palmers, cu participarea speciala a Crystalized Swarovski Elements.

Alpha Bank si Revista Eve, alaturi de ceilalti parteneri "Style & Nature Gold Event", cu sprijinul Primariei Sectorului 1 si al organizatiei internationale nonprofit "Clean Up The World" se vor implica in ziua de 20 septembrie 2008 in actiuni de curatenie pe domeniile publice si de responsabilizare ecologica. Sute de voluntari sunt asteptati in Padurea Baneasa pentru a contribui la curatarea zonei si la plantarea de copaci. 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele