Centru media

    

Alpha Bank va lansa AlphaCard VISA Gold

24 septembrie 2008

Noul AlphaCard VISA Gold face parte din categoria de produse premium oferite de banca, fiind insotit de un pachet de beneficii exclusiviste si oferind securitate deplina datorita tehnologiei de ultima generatie cu chip.

AlphaCard VISA Gold este emis in lei si in euro, cu o limita de credit de pana la 15.000 de euro (sau echivalentul in lei), suma minima de rambursat lunar fiind de doar 2% din creditul utilizat, la care se adauga dobanda si comisioanele datorate. Comisionul pentru plata la comercianti este 0%, iar perioada de gratie este de pana la 50 de zile. In plus, clientii beneficiaza promotional de taxa de emitere 0% pana la sfarsitul anului.

Cardul poate fi utilizat in tara si strainatate, la comercianti, pe Internet sau la ATM. Noul card este insotit de un pachet de beneficii premium, printre care: cardul de membru Priority Traveller care asigura tarife preferentiale la unele dintre cele mai prestigioase lanturi hoteliere din lume, discounturi la companiile de top de inchirieri de masini din lume, si acces la un sistem de asigurari, pus la dispozitie gratuit de banca prin intermediul Lloyd™s Insurance.

Un alt serviciu cu valoare adaugata atasat produsului este Alpha Click serviciul de Internet Banking oferit gratuit clientilor prin care acestia pot alimenta cardul sau verifica limita de credit.

Totodata, posesorii AlphaCard VISA Gold au acces la servicii speciale, cum sunt: inlocuirea cardului in regim de urgenta, in maxim 24 de ore, in caz de furt sau pierdere a acestuia si eliberare de numerar in regim de urgenta, cu acces la o suma de pana la 2000 USD sau echivalentul acesteia in valuta corespunzatoare tarii in care se afla clientul. De asemenea, clientii beneficiaza de serviciile de asistenta VISA ce includ consultanta medicala prin telefon, serviciul pentru programari medicale, monitorizarea starii medicale pe durata spitalizarii, acces la servicii juridice.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele