Centru media

    

Alpha Bank lanseaza noul Alpha MasterCard Credit

04 decembrie 2008

noul Alpha MasterCard Credit

Alpha Bank extinde portofoliul de instrumente de plata electronice oferite clientilor prin lansarea noului Alpha MasterCard Credit. Cardul poate fi utilizat in Romania si in strainatate, la cumparaturi pe Internet si la comercianti, oriunde este afisat semnul MasterCard.

In luna decembrie, clientii ce aplica pentru un Alpha MasterCard Credit si indeplinesc conditiile de eligibilitate primesc un cadou special constand intr-un rucsac, potrivit iesirilor de zi cu zi sau vacantelor.

Alpha MasterCard Credit este embosat si se emite in lei, limita imprumutului standard fiind de 5.000 de EUR (echivalent in RON), cu posibilitatea extinderii pana la 10.000 EUR (echivalent in RON). Pentru platile cu cardul la comercianti, oriunde in lume, comisionul este 0%, iar daca suma datorata este rambursata integral in perioada de gratie de 55 de zile, dobanda este 0%.

Suma minima de rambursat este de doar 5% din suma utilizata, la care se adauga comisioanele si dobanzile datorate. Atat pentru retragerile de numerar de la ATM, cat si in cazul platii cu cardul la comercianti, dobanda se calculeaza la momentul efectuarii operatiunii, respectiv a debitarii tranzactiei.

Alimentarea contului de card se poate efectua prin Alpha Click - serviciul de Internet Banking, prin debitare automata a contului curent sau a contului de card deschis la Alpha Bank, transfer bancar sau depunere de numerar la oricare dintre ghiseele bancii.

Pentru a intra in posesia unui Alpha MasterCard Credit, clientii trebuie sa fie rezidenti romani, sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani si un venit lunar minim de 100 EUR (echivalent in RON). Alpha MasterCard Credit are valabilitate 2 ani si poate fi prelungit automat.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele