Centru media

    

Alpha Bank lanseaza Campania Alpha Administrator, dedicata Asociatiilor de Proprietari

23 februarie 2009

Alpha Bank Romania lanseaza prima campanie dedicata exclusiv asociatiilor de proprietari, oferind un pachet ce include un cont curent cu dobanda de depozit si alte facilitati atasate.

Contul curent pus la dispozitia asociatiilor de proprietari prin campania Alpha Administrator ofera acces permanent si facil la fonduri, precum si dobanzi atractive, bonificate la soldul zilnic, cu valori comparabile cu cele ale depozitelor la termen. In plus, atat pentru deschiderea contului, cat si pentru retragerea sumelor comisionul este de 0%, iar pentru toate operatiunile uzuale (depuneri, plati sau incasari) banca nu percepe alt comision, cu exceptia celor aferente BNR.

Campania Alpha Administrator este sustinuta de Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat, organizatie ce reprezinta interesele asociatiilor de proprietari din Romania. "Am semnalat de nenumarate ori necesitatea unor produse bancare dedicate asociatiilor de proprietari. Suntem in anul 2009, dar majoritatea administratorilor de bloc prefera inca platile in numerar, la ghiseele furnizorilor de utilitati. Produsul oferit de Alpha Bank asociatiilor de proprietari ofera siguranta, economie de timp, eficienta si raspunde unor nevoi existente de multa vreme in piata", a declarat Mihai Mereuta, Presedintele Ligii Asociatiilor de Proprietari Habitat.

Contul poate fi constituit in lei sau in euro. In functie de valoarea sumelor din cont, dobanda poate ajunge pana la 11,50% p.a pentru conturile in lei si pana la 4,25% p.a pentru conturile in euro. Accesul la fonduri se poate face oricand, fara a se pierde dobanda calculata la zi.

Asociatiile care aleg contul curent oferit prin Campania Alpha Administrator beneficiaza de acces gratuit la serviciul de Internet Banking Alpha Click, prin intermediul caruia pot efectua in orice moment, de la computerul de acasa, plata utilitatilor sau alte operatiuni specifice Asociatiilor de Proprietari, fara a se mai deplasa la ghiseele diverselor institutii.

Deschiderea contului curent se face usor, solicitantii beneficiind de consiliere gratuita la oricare dintre cele 200 de unitati ale bancii.

Despre Alpha Bank
Alpha Bank Romania, infiintata in anul 1994, apartine unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Grecia, Alpha Bank Group. Plasata in topul primelor banci din Romania, Alpha Bank opereaza pe plan local printr-o retea formata din 200 de unitati, dintre care 48 in Bucuresti si 152 in celelalte regiuni ale tarii. Pentru mai multe informatii va rugam accesati www.alphabank.ro

 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele