Centru media

    

Alpha Bank Romania lanseaza campania promotionala "Incarca-ti contul cu un Fiat 500"

22 iunie 2009

Alpha Bank Romania a lansat o noua campanie promotionala prin care clientii persoane fizice pot opta intre doua pachete de cont curent cu beneficii multiple, respectiv Pachetul Cont Curent si Pachetul Alpha Premier.
Campania "Incarca-ti contul cu un Fiat 500" se desfasoara pana la 30 august si are ca premiu acordat prin tragere la sorti, un autoturism Fiat 500. 

Clientii ce aleg pachetele promotionale "Cont Curent" sau "Alpha Premier" beneficiaza de deschiderea contului in mod gratuit, precum si de emiterea fara taxe a unui card AlphaCard Visa Electron sau, la alegere, a unui AlphaCard Visa Classic. De asemenea, pachetele includ si accesul fara abonament sau taxa de conectare la serviciul de Internet Banking – Alpha Click, prin care clientii pot efectua de oriunde din lume si oricand operatiuni bancare.

Pachetul promotional "Alpha Premier" vine In sprijinul clientilor cu o serie de avantaje adaptate nevoilor zilnice. Astfel, sumele disponibile In cont sunt bonificate la soldul zilnic, cu o dobanda atractiva, ce se capitalizeaza lunar, iar accesul la fonduri se poate face oricand, fara restrictii sau costuri. In plus, pe perioada promotiei clientii beneficiaza de o reducere de 50% a comisionului de administrare.

Pentru a putea participa la tragerea la sorti, avand ca premiu un Fiat 500, clientii trebuie sa aiba cardul de debit activ, precum si suma de 15 EUR / USD sau 50 RON disponibila In contul curent sau minim 100 EUR, respectiv 400 RON In contul Alpha Premier.

Tragerea la sorti a premiului va avea loc in data de 30 septembrie, iar regulamentul promotiei este prezentat pe site-ul bancii: www.alphabank.ro.

Mai multe informatii despre promotia "Incarca-ti contul cu un Fiat 500" sunt disponibile in toate unitatile Alpha Bank Romania.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele