Centru media

    

Facilitate de 37 de milioane lei de la Alpha Bank Romania pentru CN Transelectrica SA

02 iulie 2009

Alpha Bank Romania va acorda o facilitate de 37 milioane de lei pentru CN Transelectrica SA, pe o perioada de 5 ani. Fondurile vor fi utilizate pentru modernizarea si retehnologizarea statiilor. Creditul este contractat in totalitate de la Alpha Bank.

Domnul Adrian Baicusi, directorul general al CN Transelectrica SA a precizat ca "oferta ALPHA BANK ROMANIA a fost aleasa in urma unei licitatii electronice, aceasta prezentand cele mai bune conditii de finantare".

"Alpha Bank Romania este interesata sa sustina in continuare proiecte solide si cu potential de dezvoltare, domeniul energiei fiind unul de interes, atat datorita sustenabilitatii cat si a rolului sau strategic pentru Romania. Aceasta nu este prima colaborare dintre Alpha Bank si CN Transelectrica, intre cele doua companii existand o relatie foarte buna pe care ne dorim sa o mentinem si in viitor" a declarat domnul Sergiu Oprescu, Presedintele Executiv Alpha Bank Romania.

In anul 2006 Alpha Finance Romania, compania de investitii a Grupului Alpha Bank Romania, a fost liderul consortiului care a intermediat cu succes oferta publica primara initiala a Transelectrica. Oferta, reprezentand 10% din actiunile companiei, a condus la listarea Transelectrica in prima categorie a Bursei de Valori Bucuresti.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele