Centru media

    

Promotia "Incarca-ti contul cu un Fiat 500" si-a desemnat castigatorul

19 octombrie 2009

Alpha Bank Romania a derulat in perioada 1 iulie - 30 august promotia "Incarca-ti contul cu un FIAT 500", prin care clientii persoane fizice au putut opta intre doua pachete de cont curent cu beneficii multiple, respectiv Pachetul Cont Curent si Pachetul Alpha Premier. 

Marele premiu pus in joc de catre banca a constat intr-un autoturism Fiat 500 si a fost castigat de catre Dl. Radu Sergiu, din Sibiu, ca urmare a tragerii la sorti desfasurate la sediul central al bancii.

Campania "Incarca-ti contul cu un FIAT 500", derulata pe toata perioada verii, a oferit clientilor ce au ales pachetele promotionale "Cont Curent" sau "Alpha Premier" o serie de avantaje, printre care: deschiderea contului in mod gratuit sau, in cazul contului Alpha Premier o reducere cu 50% a comisionului de administrare, emiterea fara taxe a unui card AlphaCard Visa Electron sau, la alegere, a unui AlphaCard Visa Classic, precum si accesul fara abonament sau taxa de conectare la serviciul de Internet Banking Alpha Click.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele