Centru media

    

Alpha Bank Romania lanseaza oferta aniversara Alpha Housing

12 noiembrie 2009

Promotia se desfasoara pana la sfarsitul anului si include importante reduceri de costuri, precum si conditii avantajoase de acordare.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul creditarii ipotecare, Alpha Bank vine in intampinarea clientilor cu conditii de creditare deosebite. Durata de rambursare a creditului se poate extinde pe o perioada de 35 de ani, avansul minim necesar este de la 20% din valoarea imobilului, iar imobilul achizitionat nu trebuie sa fie prima locuinta a clientului.

In functie de moneda in care este contractat creditul, dobanda este compusa din EURIBOR 6M+6,5%p.a. pentru euro sau dobanda de referinta BNR+6,5% p.a. pentru lei. Mai mult, clientii persoane fizice, care incaseaza salariul prin Alpha Bank beneficiaza de o marja de 6%. Pentru acest credit nu se percepe comision de administrare, iar comisionul de acordare este de doar 1%, fiind perceput o singura data, la acordarea creditului.

In cazul unui credit in valoare 50.000 de euro, contractat pe o perioada de 10 ani, dobanda anuala efectiva (D.A.E.) va fi de doar 8.37% p.a., iar valoarea totala de rambursat va fi de 73.121 euro.

Promotia Alpha Housing include o serie de beneficii suplimentare, precum: emiterea gratuita a unui card de credit AlphaCard Visa Credit sau Alpha MasterCard Credit, posibilitatea utilizarii serviciului de Internet Banking, Alpha Click, fara taxa de conectare si fara abonament, precum si reduceri si facilitati la magazinele partenere prin intermediul Alpha Club, cardul netranzactional oferit de catre Alpha Bank impreuna cu facilitatile de credit ce depasesc 30.000 euro sau echivalent.

In vederea contractarii unui credit de investitii imobiliare este acceptata o gama variata de venituri.

Mai multe detalii privind oferta de creditare pot fi solicitate in toate unitatile bancii din Bucuresti si din tara.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele