Centru media

    

Alpha Bank Romania lanseaza campania "Happy Winter"

22 decembrie 2009

Clientii Alpha Bank posesori ai cardurilor de credit AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit beneficiaza de o serie de avantaje la cumparaturi pana la data de 28 februarie 2010.

Alpha Bank Romania a lansat o noua campanie prin care toti clientii posesori ai cardurilor de credit AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit au o reducere de 50% a dobanzii aferente cardului de credit in posesie, pentru cumparaturile realizate in zilele de joi din perioada promotiei.

In acelasi timp, clientii care aplica in perioada 21 decembrie 2009 – 28 februarie 2010 pentru unul dintre cardurile de credit din portofoliul bancii beneficiaza, pe langa reducerea mai sus mentionata, de returnarea pe cont a echivalentului a 1% din valoarea platii efectuate cu cardul la benzinarii, 2% din valoarea platii efectuate cu cardul in restaurante si 3% din valoarea platii efectuate cu cardul in librarii, indiferent de ziua din saptamana in care acestea au avut loc.

Cu oricare dintre cardurile AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold sau Alpha MasterCard Credit, clientii au o serie de avantaje suplimentare, respectiv: 0% comision pentru toate platile cu cardul la comercantii din Romania si din strainatate, 55 de zile pentru plata sumei minime obligatorii, precum si servicii de asigurare gratuita.

Mai multe informatii despre campania "Happy Winter" precum si despre AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit sunt disponibile in oricare dintre unitatile Alpha Bank Romania si pe website-ul bancii www.alphabank.ro.

 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele