Centru media

    

Reduceri si premii pentru cumparaturile efectuate cu un AlphaCard in toate magazinele Cosmote si Germanos din tara

23 martie 2010

Alpha Bank Romania impreuna cu COSMOTE si GERMANOS lanseaza o noua campanie adresata clientilor lor comuni, rasplatind loialitatea acestora.

Clientii care efectueaza tranzactii cu oricare dintre cardurile AlphaCard Visa Gold, AlphaCard Visa Credit si AlphaMaster Card Credit in magazinele COSMOTE sau GERMANOS vor primi inapoi 15% din suma cheltuita, in limita a 15 RON, in perioada 22 martie - 23 mai 2010.

De asemenea, fiecare tranzactie realizata cu un AlphaCard Debit sau Credit in magazinele COSMOTE si GERMANOS, ofera clientilor sansa de a participa la tragerile la sorti aferente campaniei promotionale, avand ca premii 30 de DVD playere portabile.

Potentialii clienti pot aplica pentru oricare dintre cardurile de credit oferite de Alpha Bank Romania completand un simplu formular pe care-l pot depune in oricare dintre magazinele mentionate. Clientii care vor achizitiona astfel un card pe perioda promotiei sunt inscrisi la tragerile la sorti.

Cu oricare dintre cardurile AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold sau Alpha MasterCard Credit, clientii au o serie de avantaje suplimentare, respectiv: 0% comision pentru toate platile cu cardul la comercantii din Romania si din strainatate, perioada de gratie pentru platile la comercianti, diverse asigurari, precum si serviciul gratuit “Verified by Visa” ce asigura protectie suplimentara la tranzactiile online.

Mai multe informatii despre campanie, precum si regulamentul acesteia sunt disponibile pe www.alphabank.rowww.cosmote.rowww.germanos.ro, sau in oricare dintre unitatile Alpha Bank 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele