Centru media

    

"Prima Casa, Gata aranjata", de la Alpha Bank Romania

30 martie 2010

Clientii Alpha Bank Romania ce contracteaza pana pe 21 mai 2010 un credit Alpha Housing Prima Casa au sansa de a castiga unul dintre premiile puse la dispozitie in cadrul promotiei "Prima Casa, Gata aranjata".

La promotie poate participa orice persoana fizica, ce a depus o cerere de credit Alpha Housing - Prima Casa, in lei sau euro, in perioada 22 martie - 21 mai 2010, a semnat contractul de credit pana la data finala a promotiei si a efectuat cel putin o retragere de bani din suma creditului pana la data de 4 iunie 2010.

Premiile concursului constau in 3 vouchere valorice pentru amenajarea locuintei, astfel: premiul intai ofera un pachet complet de renovare a casei ce include instalatii termice, electrice si sanitare precum si arhitectura, in limita a 10.412 EUR, iar premiile doi si trei constau in aceleasi servicii, in limita a 6.664 EUR.

Creditul Alpha Housing Prima Casa poate avea valoarea de pana la 71.250 euro, in functie de tipul imobilului finantat, oferind clientilor persoane fizice posibilitatea de a dobandi, fara comisioane bancare, o locuinta pe o perioada cuprinsa intre 10 si 30 de ani si cu un avans minim de 5% din pretul locuintei.

La acordarea unui credit Alpha Housing Prima Casa, Alpha Bank ia in calcul o gama larga de venituri, iar pentru asigurarea locuintei achizitionate, clientii beneficiaza de o oferta speciala, prin societatea de asigurare partenera. Mai mult, in cazul rambursarii creditului in avans, integral sau partial, banca nu percepe nici un comision.

Promotia Alpha Housing include o serie de beneficii suplimentare, precum: emiterea gratuita a unui card de credit AlphaCard Visa Credit sau Alpha MasterCard Credit fara taxa de emitere, posibilitatea utilizarii serviciului de Internet Banking, Alpha Click, fara taxa de conectare si fara abonament, precum si reduceri si facilitati la magazinele partenere prin intermediul Alpha Club, cardul netranzactional oferit de catre Alpha Bank impreuna cu facilitatile de credit ce depasesc 30.000 euro sau echivalent.

Mai multe detalii privind oferta de creditare precum si promotia in curs sunt disponibile in toate unitatile Alpha Bank din Bucuresti si din tara si pe www.alphabank.ro.

 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele