Centru media

    

Alpha 2010, Depozitul Anului de la Alpha Bank

04 mai 2010

Alpha Bank Romania a lansat Alpha 2010, depozitul ce ofera posibilitatea clientilor de a economisi in lei, euro sau dolari pentru o perioada de 2010 ore (84 de zile), avand o dobanda avantajoasa si sansa de a castiga unul dintre cele 2010 premii aferente promotiei ce se va desfasura pe tot parcursul anului.

Dobanda este fixa pana la scadenta depozitului, 8,50%p.a. pentru depozitele constituite in lei, 4%p.a pentru cele in euro si 3,50%p.a. pentru cele in USD.

Prin constituirea unui depozit Alpha 2010, clientii cu depozite active pot castiga lunar premii contand in: 220 de radiouri pliabile, cu ceas desteptator si rama de fotografii, iar la tragerea la sorti ce va avea loc la inceputul anului 2011, au posibilitatea de a castiga una dintre cele 30 de cititoare de carti electronice.

Constituirea unui depozit Alpha 2010 este gratuita, iar retragerea sau depunerea de numerar precum si administrarea contului curent aferent beneficiaza de comision 0%. De asemenea, clientii primesc un card Alpha Card Visa Electron, fara taxa de emitere si administrare si au posibilitatea de a utiliza in mod gratuit Alpha Click, serviciul de Internet Banking al Alpha Bank, cu ajutorul caruia pot efectua toate operatiunile bancare de oriunde din lume si oricand. Clientii ce constituie depozite in valoare de 10.000 euro sau echivalent, beneficiaza de emiterea unul card netranzactional Alpha Club prin intermediul caruia au acces la facilitatile oferite prin reteaua magazinelor partenere.

Mai multe detalii despre Depozitul Anului Alpha 2010 precum si regulamentul promotiei in curs, sunt disponibile in toate unitatile Alpha Bank, din Bucuresti si din tara, si pe www.alphabank.ro.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele