Centru media

    

Alpha Bank lanseaza campania promotionala Alpha Dreams

11 mai 2010

Astfel, "Pachetul standard" include asistenta medicala profesionala pentru o perioada de doua luni calendaristice, in cazul in care suma depusa in contul Alpha Dreams este de 200 RON, 50 EUR sau 50 USD, iar "Pachetul extins" include asistenta medicala profesionala pentru o perioada de sase luni, in cazul in care suma depusa in cont este de 400 RON, 100 EUR sau 100 USD.

Indiferent de suma depusa, Alpha Dreams ofera dobanzi avantajoase care se calculeaza zilnic si se capitalizeaza lunar, iar in fiecare an, in luna iunie, pana la implinirea varstei de 18 ani a copilului, clientii primesc dublul dobanzii, daca acesta are o vechime de minim 9 luni.

In functie de moneda in care a fost deschis contul, se pot depune oricand si oricati bani in contul Alpa Dreams, dobanda fiind de 7,50% p.a. pentru RON, 3,25% p.a. pentru EUR si 2,00% p.a. pentru USD, dobanzi neimpozabile.

La implinirea varstei de 14 ani, copilul poate beneficia de un AlphaCard Visa Electron prin care i se pot asigura lunar banii de buzunar necesari, dar si de acces gratuit la Alpha Click - serviciul de Internet Banking prin care se poate verifica in orice moment si de oriunde nivelul castigurilor din cont.

Pentru a deschide un cont de economisire Alpha Dreams sunt necesare doar trei documente: certificatul de nastere al copilului, actele de identitate ale parintilor / tutorelui si certificatul de casatorie sau, hotararea judecatoreasca din care sa rezulte cine este tutorele.

Daca in familie exista mai multi copii, se poate deschide cate un cont pentru fiecare dintre ei. De asemenea, cu incuviintarea parintelui, oricine poate depune bani in contul copilului, sporind astfel economiile.

Mai multe detalii despre promotia Alpha Dreams sunt disponibile pe www.alphabank.ro si in toate unitatile Alpha Bank Romania.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele