Centru media

    

Alpha Bank Romania lanseaza campania promotionala Alpha Green Package

14 iunie 2010

Alpha Bank Romania extinde platforma de responsabilitate sociala cu focus pe mediu "Alpha Green" si lanseaza primul produs bancar ce ofera clientilor posibilitatea de a se implica in mod activ in actiuni de protejare a mediului inconjurator, contribuind la dezvoltarea si infrumusetarea Gradinilor Botanice din Romania.

Astfel, pana la sfarsitulul lunii iulie 2010, Alpha Bank Romania va derula campania promotionala Alpha Green Package, adresata clientilor persoane fizice. Costul de achizitie a pachetului, in valoare de 10 RON, va fi donat Asociatiei Gradinilor Botanice din Romania in beneficiul celor 9 Gradini Botanice din tara, membre ale Asociatiei. Pachetul include: cont curent, card de debit Visa Electron, accesul gratuit la serviciul de internet banking si cardul Alpha Green Club. Cardul netranzactionabil, Alpha Green Club, prin intermediul caruia clientii beneficiaza de reduceri in magazinele partenere este lansat in editie limitata, cu un design nou, fabricat din plastic reciclabil si are o valabilitate de 12 luni calendaristice de la data emiterii.

Alpha Green Package este o completare fireasca a platformei Alpha Green, in cadrul careia Alpha Bank a sprijinit deja crearea campaniei aniversare "Gradina Botanica - 150 de ani" dedicata Gradinii Botanice din Bucuresti, a organizat o expozitie de orhidee si plante exotice, cu intrare gratuita pentru public si a refacut semnalistica din Gradina Botanica din Bucuresti. Totodata, angajatii bancii s-au implicat activ in actiunile derulate pe platforma Alpha Green. Pe 30 mai, 140 de angajati Alpha Bank si familiile lor au participat in Gradina Botanica din Bucuresti la Ziua Voluntarului Alpha Bank, au plantat copaci, au curatat aleile si au vopsit bancutele din Gradina.

Mai multe informatii despre noua campanie promotionala Alpha Green Package sunt disponibile in toate unitatile Alpha Bank Romania.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele